Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 16-a din Premier League

Irina Aldea

Publicat 13/12/2021 la 18:22 GMT+2

Expertul Eurosport, Lucian Sănmărtean, l-a ales pe James Maddison, ca fiind cel mai bun jucător al etapei a 16-a din Premier League.

James Maddison

Credit imagine: Getty Images

Săptămână de săptămână, Lucian Sănmărtean, expert Eurosport pe Premier League, alege cel mai bun jucător al fiecărei etape din cel mai puternic campionat de fotbal al lumii.
În etapa din weekend care s-a terminat aseară cu meciul dintre Crystal Palace și Everton, Lucian Sănmărtean l-a ales pe James Maddison. Mijlocașul lui Leicester a făcut un meci mare pentru "vulpi" în partida cu penutlima clasată, Newcastle, încheiată cu 4-0. Englezul în vârstă de 25 de ani a marcat ultimul gol al echipei sale pe King Power Stadium și a oferit și o pasă de gol colegului Tielemans.
Pentru trupa lui Brendan Rodgers a mai marcat și Daka, din pasa lui Barnes. Tielemans a deschis scorul pe teren propriu, în minutul 38, din lovitură de la 11 metri. Daka a dublat avantajul gazdelor în minutul 57, iar Tielemans a mai lovit o dată în poarta celor de la Newcastle în minutul 81. Maddison a închis tabela în minutul 85, după o pasă excelentă a lui Daka.
picture

Leicester – Newcastle 4-0. Maddison înscrie și el pe King Power Stadium! Oaspeții, la pământ

James Maddison, evoluție apreciată în Leicester - Newcastle

În vârstă de 25 de ani, James Maddison a ajuns să joace pentru Leicester în 2018, atunci când oficialii de pe King Power Stadium au oferit 25 de milioane de euro pe el, aducându-l de la Norwich. La acel moment, valoarea de piață a mijlocașului era de 10 milioane de euro. În acest moment, el valorează 50 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.
picture

Leicester – Newcastle 4-0. Băieții lui Rodgers, victorie clară pe King Power Stadium

În acest sezon, James Maddison a bifat 23 apariții în tricoul celor de la Leicester (Premier League, Europa League, Community Shield și EFL Cup) și a înscris 5 goluri. În afară de Norwich și Leicester, Maddison a mai evoluat la Aberdeen FC, în Scoția, dar și la Coventry, la începutul carierei sale.
Program etapa 17, Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo