Săptămână de săptămână, Lucian Sănmărtean, expert Eurosport pe Premier League, alege cel mai bun jucător al fiecărei etape din cel mai puternic campionat de fotbal al lumii.
Acum, oferta nu a fost una extrem de generoasă, în contextul în care 6 partide au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus. Chiar și așa, un fotbalist a ieșit din tipare cu prestația sa: Gabriel Martinelli, de la Arsenal.
Văzut un puști minune în sezonul 2019-2020 când a impresionat mai ales în Europa League (3 goluri și 4 assisturi în 7 meciuri), atacantul de bandă brazilian a avut marea neșansă să se accidenteze și să evolueze sporadic de atunci pentru "tunari".
Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
IERI LA 08:42
CITEȘTE ȘI:
THOMAS TUCHEL CERE OPRIREA FOTBALULUI ȘI AMENINȚĂ: CHELSEA NU SE PREZINTĂ LA URMĂTORUL MECI!

Martinelli "reloaded": se anunță un sezon magic pentru brazilian

Acum, însă, pare la nivelul fizic optim, dovadă că, după ce a acuzat probleme pe final de meci, cu West Ham (când a deschis scorul), Arteta nu s-a ferit să îl introducă titular și cu Leeds.
Iar Martinelli a fost din nou omul decisiv, dubla lui (minutele 16 și 28) stabilind destinația celor 3 puncte în duelul de pe Elland Road.

Leeds - Arsenal 1-4, VIDEO REZUMAT. "Grădinița tunarilor" a făcut din nou spectacol

Martinelli are cel mai bun raport contribuție la gol/minute jucate din tot lotul lui Arsenal. El a reușit să înscrie sau să dea o pasă decisivă la fiecare 100 minute.
Viitorul lui Arsenal pare asigurat. 18 din cele 27 de goluri marcate în Premier League de "tunari" au purtat semnătura jucătorilor sub 23 de ani.
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
17/01/2022 LA 07:28