Săptămână de săptămână, Lucian Sănmărtean, expert Eurosport pe Premier League, alege cel mai bun jucător al fiecărei etape din cel mai puternic campionat de fotbal al lumii.
În etapa din weekend care s-a terminat aseară cu meciul dintre Leicester și West Ham, Lucian Sănmărtean l-a ales pe Kieran Trippier. Fundașul lui Newcastle a făcut un meci mare pentru "coțofane" în partida cu Aston Villa, încheiată cu 1-0. Internaționalul englez a adus cele 3 puncte duminică pentru echipa lui Howe când a marcat în minutul 35 unicul gol al partidei din etapa cu numărul 25.
Liga
Trippier, "întâlnire de gradul 0" cu șefii lui Atletico Madrid! Newcastle îl vrea în Premier League
25/12/2021 LA 10:45
Reușita fundașului de 31 de ani a fost salvatoare pentru "coțofene", care se află acum chiar pe locul de deasupra pozițiilor retrogradabile. Era foarte important pentru Newcastle să câștige meciul cu Aston Villa, echipă cu o situație mult mai bună în clasamentul din Premier League (locul 12, cu 27 de puncte după 23 de meciuri disputate).

Kieran Trippier, evoluție apreciată în Newcastle – Aston Villa 1-0

Din păcate pentru fotbalist, se pare că acesta va lipsi o perioadă după evoluția atât de bună din meciul cu Aston Villa. Fundașul va fi exclus pentru meciurile viitoare ale lui Newcastle după ce și-a fracturat un os de la picior în timpul victoriei de ieri în fața lui Aston Villa. Investigațiile au indicat o fractură la cel de-al 5-lea metatarsian al piciorului stâng.
Kieran Trippier a ajuns la Newcastle chiar în această iarnă, de la Atletico Madrid, în schimbul sumei de 15 milioane de euro. Fundașul are experiența fotbalului din Premier League, întrucât a mai evoluat la Tottenham și Burnley în trecut. Trippier este cotat, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, la 18 milioane de euro.
Premier League
Manchester United transferă doi fundași din La Liga! Suma investită de englezi în mutările verii
16/07/2021 LA 11:34
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Primele mutări importante ale acestei veri! Tottenham a plecat după Kostic
23/05/2022 LA 09:58