Săptămână de săptămână, Lucian Sănmărtean, expert Eurosport pe Premier League, alege cel mai bun jucător al fiecărei etape din cel mai puternic campionat de fotbal al lumii.
În urma partidelor din week-end-ul recent încheiat, Lucian Sănmărtean l-a ales pe Michael Olise drept cel mai bun om al rundei. Atacantul de bancă al lui Crystal Palace a fost integralist în remiza obținută de formația lui Patrick Vieira contra lui Burnley, scor 1-1.
Chiar dacă formația sa a scos doar un punct contra unei grupări care se luptă pentru rămânerea în Premier League, Olise a făcut un joc de excepție, el fiind și pasatorul decisiv la golul marcat de ghanezul Jeffrey Schlupp (min.9).
Premier League
Se prefigurează cel mai mare scandal din ultimul timp, în Premier League!
21/05/2022 LA 08:45

Premier League | Rezumat Crystal Palace - Burnley 1-1

Olise a ajuns așadar la 5 assist-uri în acest sezon de Premier League. De altfel, atacantul de doar 20 de ani a fost implicat direct în 8 goluri în ultimele 10 meciuri jucate pentru Palace în toate competițiile (3 goluri și 5 assist-uri). În total, Olise are 4 goluri și 8 pase decisive în această stagiune, în Premier League și FA Cup.

Michael Olise, printre cei mai promițători tineri din Premier League

Michael Olise a ajuns la Crystal Palace în vara anului trecut, londonezii plătind către Reading în jur de 8,5 milioane de £ în schimbul său. În ciuda tinereții sale, atacantul s-a integrat perfect în angrenajul lui Patrick Vieira și a devenit un om de bază, jucând în 20 din cele 27 de meciuri din Premier League.
Chiar dacă s-a născut în Anglia, Olise are două selecții pentru naționala U18 a Franței. Dacă evoluțiile sale vor continua pe această linie e foarte posibil ca în viitorul apropiat Anglia și Franța să se bată pentru el. Prestațiile sale au atras deja atenția marilor forțe din Anglia, iar presa din Albion a scris recent că este pe lista lui Chelsea sau Arsenal, astfel că jocul său din acest final de sezon i-ar putea aduce un transfer de vis.
Fotbal
Cândva adevărate forțe, azi cu șanse mari să retrogradeze! Situația din Top 5 campionate din Europa
14/05/2022 LA 13:04
The Emirates FA Cup
Chelsea - Liverpool e marea finală din FA Cup! Londonezii au trecut fără mari emoții de Palace
17/04/2022 LA 18:14