Săptămână de săptămână, Lucian Sănmărtean, expert Eurosport pe Premier League, alege cel mai bun jucător al fiecărei etape din cel mai puternic campionat de fotbal al lumii.
În etapa din weekend care s-a terminat aseară cu meciul dintre Tottenham și Everton, Lucian Sănmărtean l-a ales pe Philippe Coutinho. Mijlocașul lui Aston Villa a făcut un meci mare pentru "lei" în partida cu Southampton, încheiată cu 4-0. Internaționalul brazilian a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă în partidadin etapa cu numărul 25.
CITEȘTE ȘI:
Premier League
Coutinho, primul jucător care pleacă de la Barcelona în vară! Ce sumă va plăti Aston Villa
11/05/2022 LA 19:29
Per total, Coutinho a fost omul meciului, alături de Danny Ings, de asemenea aflat într-o zi mare. Coutinho a oferit o pasă decisivă în minutul 44, chiar înainte de pauză, pentru Luiz, care a finalizat fără probleme. Mai apoi, la câteva minute după revenirea de la vestiare, brazilianul a marcat și el dintr-o pasă venită de la Ings. Celelalte goluri ale leilor au fost marcate de Watkins și Ings, în minutele 9, respectiv 54.

Philippe Coutinho, evoluție apreciată în Aston Villa – Southampton 4-0

În urma rezultatului excelent obținut sâmbătă în etapa cu numărul 28, Aston Villa se regăsește pe locul 11 în clasamentul din Premier League, cu 33 de puncte după 26 de meciuri disputate. Pentru trupa lui Steven Gerrard urmează acum duelurile cu Leeds, West Ham, Arsenal, Wolves, Tottenham și Liverpool.
Philippe Coutinho a ajuns la Aston Villa chiar în această iarnă, de la Barcelona, sub formă de împrumut. Brazilianul este fără doar și poate una dintre cele mai inspirate mutări ale iernii din Premier League. Brazilianul a fost împrumutat la Aston Villa de Barcelona până la finalul sezonului, iar în șapte partide, acesta a marcat trei goluri și a oferit trei pase de gol.
Steven Gerrard speră ca Philippe Coutinho să rămână la Aston Villa și după ce împrumutul de la Barcelona expiră. Brazilianul a fost împrumutat până la finalul sezonului, iar Villa îl poate transfera definitiv în schimbul a 39 de milioane de euro. Coutinho este cotat, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, la 18 milioane de euro.
Premier League
Coutinho, lăudat de o legendă din Premier League: "Va fi una dintre poveștile sezonului"
11/02/2022 LA 17:01
Liga
Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Coutinho în China! Cine e fotbalistul dorit pe Camp Nou
11/01/2022 LA 08:01