Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 33-a din Premier League

Irina Aldea

Publicat 18/04/2022 la 15:00 GMT+3

Expertul Eurosport, Lucian Sănmărtean, l-a ales pe Cristiano Ronaldo, ca fiind cel mai bun jucător al etapei a 33-a din Premier League.

MANCHESTER, ENGLAND - APRIL 16: Cristiano Ronaldo of Manchester United celebrates scoring their third goal during the Premier League match between Manchester United and Norwich City at Old Trafford on April 16, 2022 in Manchester, England. (Photo by Tom P

Credit imagine: Eurosport

Săptămână de săptămână, Lucian Sănmărtean, expert Eurosport pe Premier League, alege cel mai bun jucător al fiecărei etape din cel mai puternic campionat de fotbal al lumii.
În etapa din weekend care s-a terminat aseară cu meciul dintre Newcastle - Leicester, Lucian Sănmărtean l-a ales pe Cristiano Ronaldo. Atacanul lui Manchester United a făcut un meci mare în partida cu Norwich, încheiată cu 3-2. Portughezul a reușit o triplă de senzație, fiind de departe cel mai bun jucător de pe teren.
picture

Man United - Norwich 3-2. Cristiano Ronaldo, evoluție de senzație pentru "diavolii roșii"

Cristiano Ronaldo a reușit să marcheze golul victoriei din lovitură liberă și să-și aducă echipa în avantaj în meciul din etapa cu numărul 33 din Premier League. Deși a intrat pe teren în huiduielile celor din tribune, Ronaldo a plecat acasă cu mingea în uralele suporterilor lui United.
CITEȘTE ȘI:

Cristiano Ronaldo, evoluție apreciată în Manchester United – Norwich 3-2

Portughezul a înscris în minutele 7, 32 și 76 (din lovitură liberă), în timp ce oaspeții au marcat prin Dowell ('45+1) și Pukki ('52). În urma reușitelor din etapa cu numărul 33, Ronaldo a ajuns la 15 goluri și 3 pase decisive în acest sezon al campionatului englez de fotbal. Mai mult, Ronaldo a ajuns la 60 de hattrick-uri în întreaga carieră, cu 5 mai multe decât rivalul său, Leo Messi.
În urma rezultatului din etapa cu numărul 33, Manchester United a acumulat 54 de puncte și s-a apropiat la trei puncte de Tottenham (locul 4, de Champions League), care a pierdut acasă cu Brighton, scor 1-0. De cealaltă parte, Norwich rămâne pe ultimul loc, cu 21 de puncte.
Premier League 19, 20, 21 aprilie 2022 - Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo