Săptămână de săptămână, Lucian Sănmărtean, expert Eurosport pe Premier League, alege cel mai bun jucător al fiecărei etape din cel mai puternic campionat de fotbal al lumii.
În etapa din weekend care s-a terminat aseară cu meciul dintre Crystal Palace și Leeds 0-0, Lucian Sănmărtean l-a ales pe Gabriel Jesus. Atacanul lui Manchester City a făcut un meci uriaș în partida cu Watford, încheiată cu 5-1. Brazilianul a reușit o cvadruplă de senzație, fiind de departe cel mai bun jucător de pe teren.

Manchester City – Watdord 5-1. Rezumatul unei partide în care Gabriel Jesus a dat recital

Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
ACUM 15 ORE
Deși prinde tot mai rar echipa la Manchester City, Gabriel Jesus i-a demonstrat lui Pep Guardiola ce fel de fotbalist e în partida de sâmbătă, cu Watford. Jesus a deschis scorul pe Etihad încă din minutul 4, iar apoi a reușit dubla în minutul 23 cu o lovitură de cap dintr-o centrare perfectă a lui De Bruyne.
CITEȘTE ȘI:

Gabriel Jesus, evoluție de excepție în Manchester City – Watford 5-1

Jesus a continuat recitalul în repriza a doua, atunci când a punctat din nou în minutul 49 din lovitură de la 11 metri, după ce tot el a obținut penalty-ul. În minutul 53, brazilianul a stabilit scorul final după ce a marcat un nou gol în urma unei combinații superbe de pase cu Kevin De Bruyne. Jesus a fost păstrat până la finalul meciului pe teren de către Guardiola, care a fost "zgârcit" cu minutele oferite pentru atacantul brazilian, despre care se spune că va pleca în vară la Arsenal.
32 de milioane de euro a plătit City pentru Gabriel Jesus, în 2017, când l-a transferat de la Palmeiras. Brazilianul nu a confirmat pe deplin, nereușind să fie titular constant, asta și din cauza prezenței lui Aguero în lot, până la finalul sezonului trecut. În cel mai bun sezon al său pe Etihad (stagiunea 2019-2020), Gabriel Jesus a marcat 14 goluri și a reușit 8 assisturi. În actuala stagiune, brazilianul, care a fost mutat în dreapta atacului, are 7 goluri în Premier League și 9 pase decisive.
Premier League
Moment istoric. Guardiola i-a transmis unui jucător al lui City că e liber să își caute echipă
ACUM O ZI
Premier League
Pep Guardiola, ferm după egalul lui Manchester City cu West Ham! "Pot să vă asigur de ceva"
15/05/2022 LA 18:46