Săptămână de săptămână, Lucian Sănmărtean, expert Eurosport pe Premier League, alege cel mai bun jucător al fiecărei etape din cel mai puternic campionat de fotbal al lumii.
În ultima etapă a sezonului, Lucian Sănmărtean l-a ales pe Harry Kane de la Tottenham drept cel mai bun jucător al rundei. Kane a fost un jucător extrem de important în sprintul final al lui Tottenham pentru ultimul loc de Champions League și a jucat un rol decisiv în succesul echipei lui Conte la Norwich. Căpitanul naționalei Angliei a dat un gol și a pasat perfect la una dintre reușitele suedezului Kulusevski.
Citește și:
Premier League
Conte își face Dream Team! Spurs, aproape să perfecteze al 2-lea cel mai scump transfer din istorie
IERI LA 08:03

Kane, Son și armata lui Conte

Harry Kane a început sezonul cu capul în pământ, după ce Tottenham nu l-a lăsat să plece la Manchester City. Starul englez a avut nevoie de câteva luni pentru a reveni într-o formă bună. Aducerea lui Antonio Conte pe banca tehnică a fost decisivă pentru revenirea în forță a cuplului de aur de la Tottenham. Kane și Son au început să zâmbească din nou, iar golurile la care au contribuit au fost decisive în lupta pentru Top 4. Kane a fost golgheterul sezonului 2020-2021, iar în această stagiune a fost un pasator formidabil pentru coreeanul Son, care devine primul asiatic golgheter în Premier League.

Son a făcut 3-0 pentru Spurs în derby-ul cu Arsenal! Ramsdale, spectator la șutul sud-coreeanului

După această calificare în Champions League, Kane nu se mai gândește la plecare și așteaptă să vadă transferurile prin care Conte vrea să o transforme pe Tottenham într-o candidată la titlu în sezonul următor.
Liga
Atletico Madrid a pus ochii pe unul dintre oamenii de bază ai lui Conte! Ce fotbalist vrea Simeone
17/06/2022 LA 15:24
Premier League
Ofertă uriașă pentru Lautaro Martinez! La ce club din Premier League este așteptat atacantul
17/06/2022 LA 13:43