Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League

Ion Alexandru

Publicat 23/05/2022 la 09:08 GMT+3

Expertul Eurosport, Lucian Sănmărtean, l-a ales pe Harry Kane ca fiind cel mai bun jucător al etapei cu numărul 38 din Premier League.

Premier League | Recitalul dat de Tottenham la Norwich. Son a devenit primul asiatic golgheter în An

Săptămână de săptămână, Lucian Sănmărtean, expert Eurosport pe Premier League, alege cel mai bun jucător al fiecărei etape din cel mai puternic campionat de fotbal al lumii.
În ultima etapă a sezonului, Lucian Sănmărtean l-a ales pe Harry Kane de la Tottenham drept cel mai bun jucător al rundei. Kane a fost un jucător extrem de important în sprintul final al lui Tottenham pentru ultimul loc de Champions League și a jucat un rol decisiv în succesul echipei lui Conte la Norwich. Căpitanul naționalei Angliei a dat un gol și a pasat perfect la una dintre reușitele suedezului Kulusevski.
Citește și:

Kane, Son și armata lui Conte

Harry Kane a început sezonul cu capul în pământ, după ce Tottenham nu l-a lăsat să plece la Manchester City. Starul englez a avut nevoie de câteva luni pentru a reveni într-o formă bună. Aducerea lui Antonio Conte pe banca tehnică a fost decisivă pentru revenirea în forță a cuplului de aur de la Tottenham. Kane și Son au început să zâmbească din nou, iar golurile la care au contribuit au fost decisive în lupta pentru Top 4. Kane a fost golgheterul sezonului 2020-2021, iar în această stagiune a fost un pasator formidabil pentru coreeanul Son, care devine primul asiatic golgheter în Premier League.
picture

Son a făcut 3-0 pentru Spurs în derby-ul cu Arsenal! Ramsdale, spectator la șutul sud-coreeanului

După această calificare în Champions League, Kane nu se mai gândește la plecare și așteaptă să vadă transferurile prin care Conte vrea să o transforme pe Tottenham într-o candidată la titlu în sezonul următor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo