Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean .
De această dată, alegerea lui Sânmărtean merge către Bukayo Saka. Extrema de la Arsenal a marcat un gol și a dat o pasă de gol în derby-ul nordului Londrei cu Tottenham. Jucătorul de 20 de ani a făcut o tripletă greu de oprit cu Smith Rowe și Aubameyang, iar Arsenal a dovedit că evoluțiile din primele 3 etape au fost un accident. Saka jaocă un rol important în această echipă a lui Arteta, iar evoluiția sa excelentă din această etapă vine ca un răspuns la cei care se îndoiau de calitățile sale.

Arsenal, repriză perfectă cu Spurs! 3 goluri superbe, după faze de play-station

Cupa Mondială FIFA
Rashford și Saka își vor revanșa! Cei doi vor executa penalty-uri pentru Anglia dacă va fi cazul
03/12/2022 LA 14:10

Bukayo Saka, imaginea noului Arsenal

Născut dintre familie de emigranți nigerieni, Bukayo avea doar 4 ani la ultimul titlu luat de Arsenal cu Arsene Wenger pe bancă. Ajuns la 7 ani la Academia lui Arsenal, Saka a devenit rapid unul dintre jucătorii de mare vitor. Puștiul londonez s-a impus fără probleme în toate echipele de juniori și la 18 ani a debutat la echipa mare. Folosit inițial ca fundaș, Bukayo a fost avansat în teren datorită calităților sale tehnice excepționale.
Ratarea unui penalty în finala Europeanului de vara trecută i-a adus numai probleme lui Saka. Puștiul care nu împlinise pe atunci 20 de ani a fost agresat rasial, iar colegi lui de echipă și fanii au făcut zid în jurul lui. Saka a răspuns pe teren printr-o evoluție excelentă în derby-ul cu Tottenham și a fost aplaudat la scenă deschisă de tot stadionuil la schmbarea din minutul 87.

Saka, golul carierei în Arsenal - Chelsea. Șut din altă galaxie expediat de puștiul "tunarilor"

Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 6-a din Premier League
28/09/2021 LA 08:17
Premier League
Două cluburi tari au pus ochii pe Bukayo Saka! Unde e dorit și cât vrea Arsenal în schimbul lui
21/09/2021 LA 07:55