Săptămână de săptămână, Lucian Sănmărtean, expert Eurosport pe Premier League, alege cel mai bun jucător al fiecărei etape din cel mai puternic campionat de fotbal al lumii.
Din etapa de Boxing Day au fost amânate 3 partide, astfel că oferta nu a fost prea generoasă, dar câțiva jucători au ieșit în evidență oricum. În opinia lui Sănmărtean, cel mai bun jucător al rundei a fost Lucas Moura, care a avut o evoluție excelentă în victoria clară a lui Tottenham contra lui Crystal Palace, scor 3-0.

Tottenham nu a avut emoții cu Palace! Moura, Kane și Son au adus victoria pentru echipa lui Conte

Premier League
Ranieri, înlocuit de un alt veteran! Roy Hodgson, chemat de la "pensie" pentru a o salva pe Watford
ACUM 2 ORE
Moura a contribuit cu un gol și două pase decisive la succesul lui Spurs, care a ajuns la 4 victorii în ultimele 5 etape din Premier League sub comanda lui Antonio Conte.

Lucas Moura, jucătorul etapei a 19-a din Premier League

Lucas Moura nu a avut un start de sezon deosebit, golul marcat în poarta lui Palace fiind abia al 2-lea pentru el în Premier League. Venirea lui Conte a reprezentat însă un restart pentru jucătorul care o ducea pe Spurs în finala Champions League în urmă cu doi ani și jumătate.
De la venirea italianului la cârma londonezilor, brazilianul a avut evoluții tot mai bune, iar golurile marcate cu Leeds și Palace în Premier League, respectiv cu West Ham în Cupa Ligii sunt dovada că Moura este în continuare o piesă de bază la gruparea din Nordul Londrei.
Cifrele vorbesc de la sine pentru brazilian. Sub comanda lui Conte, acesta a jucat 9 meciuri (7 ca titular), a marcat de 4 ori și a dat 4 pase decisive, creând și alte ocazii de gol. Media notelor obținute de Moura în mandatul lui Conte este de 7,51, printre cele mai mari dintre toți jucătorii lui Tottenham.
Lucas Moura va avea ocazia să ofere o nouă dovadă a valorii sale în etapa a 20-a din Premier League care va începe astăzi. Tottenham va juca pe terenul lui Southampton, într-un meci care va fi în direct și în Exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player cu începere de la ora 17:00.
https://i.eurosport.com/2021/12/27/3277510.jpg
Premier League
Arsenal se reorientează după ce l-a ratat pe Vlahovic! Arteta vrea un vârf care a costat o avere
ACUM 4 ORE
Premier League
Gerrard vrea să încheie în forță perioada de mercato! Vrea la Aston Villa un jucător de la Liverpool
ACUM 6 ORE