Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Luis Suarez l-a propus în trecut pe Darwin Nunez la Barcelona! Ce i-au spus atunci catalanii

Alex Masgras

Actualizat 13/06/2022 la 23:17 GMT+3

Luis Suarez l-a propus pe Darwin Nunez la Barcelona în urmă cu câțiva ani, considerând că acesta poate fi urmașul său pe Camp Nou. Cu toate acestea, catalanii au considerat că uruguayanul era prea tânăr pe vremea când acesta evolua la Almeria.

Darwin Núñez im Dress der UD Almería

Credit imagine: Getty Images

Darwin Nunez se numără printre cele mai interesante mutări ale verii. Alături de Erling Haaland sau Aurelien Tchouameni, fostul atacant al celor de la Benfica este unul dintre transferurile de top ale acestei perioade de mercato.
Atacantul uruguayan care va evolua la Liverpool din sezonul viitor a fost propus și la alte echipe de top ale Europei. Luis Suarez, coechipierul său de la echipa națională, l-a recomandat pe acesta celor din conducerea Barcelonei, încă de pe vremea în care el se afla la Almeria. În ciuda lobby-ului făcut de Suarez, șefii Barcelonei au spus că acesta este prea tânăr.
"Am 15 ani de experiență la nivel internațional, știu câte ceva despre atacanți. Le-am spus să se uite la el, este foarte bun, are lucruri interesante de oferit. Mi-au spus că Darwin este la Almeria și că este foarte tânăr.
Dar în loc să plătești 80, 90 sau 100 de milioane pentru el acum, atunci plăteai 15 sau 20 de milioane pentru a îl înlocui pe Luis Suarez. Este un jucător care trebuie promovat. Noi eram cei care trebuia să alegem jucători, aparent", a spus Suarez, care a recunoscut că l-a văzut pe Nunez drept urmaș al său pe Camp Nou, potrivit Mundo Deportivo.
Citește și:

Darwin Nunez, cel mai scump transfer din istoria lui Liverpool

Formația de pe Anfield a făcut cel mai scump transfer din istoria sa, aducându-l pe atacantul uruguayan de 22 de ani, Darwin Nunez pentru o sumă record: 75 de milioane de euro ficși și alte 25 de milioane de euro în funcție de performanțele jucătorului și al echipei.
Mutarea era ca și realizată de mai multe zile, dar părțile au avut câteva mici detalii de pus la punct. Odată acestea rezolvate, mutarea s-a oficializat, lucru recunoscut de clubul lusitan.
Darwin Nunez a fost și pe lista lui Manchester Untied, Ten Hag dorindu-l neapărat pe Old Trafford, dar vârful sud-american a refuzat propunerea venită de pe Old Trafford. Klopp a discutat de mai multe ori cu el și l-a convins cu proiectul pe care îl are. În plus, faptul că Liverpool joacă în Liga Campionilor a fost un alt detaliu extrem de important în alegerea atacantului. Nu în ultimul rând, se pare că Edinson Cavani, conaționalul său, i-a transmis că lucrurile sunt departe de a fi ideale la Manchester, club pe care el îl părăsește în această vară.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo