Chelsea a câștigat ieri partida de pe terenul lui Aston Villa, scor 3-1. Echipa lui Thomas Tuchel speră în continuare la titlu, chiar dacă se află la 6 puncte de liderul Manchester City, care nu dă semne că ar face pași greșiți. În acest moment, Chelsea se află pe locul 3 în Premier League, cu 41 de puncte, la egalitate cu Liverpool, care are o partidă mai puțin disputată.
Introdus la pauza meciului, la scorul de 1-1, Lukaku a marcat primul său gol din luna septembrie în Premier League. Atacantul belgian nu a avut cel mai bun sfârșit de an, acesta fiind marcat în ultimele luni de accidentări și de infectarea cu Covid-19. Odată cu această reușită, Lukaku le-a făcut o promisiune fanilor lui Chelsea:

Rezumatul duelului Aston Villa - Chelsea, câștigat de londonezi după ce gazdele au deschis scorul

Premier League
Îl pierde Liverpool pe Mo Salah? Clubul, "nepregătit" pentru cerințele salariale ale egipteanului
ACUM 6 ORE
"Noi suntem vânătorii acum. Ultimele noastre rezultate nu au fost cele mai bune iar acum trebuie să începem urmărirea. Fiecare meci pentru noi până la finalul sezonului este o finală, va trebui să le tratăm ca pe niște finale, deoarece fiecare meci în Premier League este foarte dificil. Dar astăzi am avut o treabă de făcut, să câștigăm partida.
Aston Villa s-a descurcat foarte bine în ultima perioadă, asta și mulțumită lui Steven Gerrard și a staff-ului și jucătorilor săi. Au o echipă foarte bună și nu ne-a fost ușor", a declarat Romelu Lukaku la finalul partidei pentru Sky Sports.

Romelu Lukaku recunoaște că avea nevoie de o descătușare

După ce a trecut printr-o perioadă dificilă, Romelu Lukaku speră că partida de pe Villa Park poate să fie punctul de cotitură în acest sezon pentru el. Acesta a recunoscut că i-a fost greu în ultima perioadă, dar a înțeles motivele lui Thomas Tuchel și nu a încetat vreun moment să continue pregătirea și munca:
"Cred că aveam nevoie de o prestație ca cea de astăzi. A fost o perioadă dificilă, orice jucător vrea să fie pe teren. Antrenorul a avut motivele lui, dar eu am continuat să muncesc din greu și azi a fost bine că am câștigat. Pe plan personal, sunt mulțumit cu prestația mea și vrea să continui așa.
https://i.eurosport.com/2021/12/26/3277193.jpg
Cred că în ultimii ani, deplasarea mea pe teren a devenit mai bună. Încerc să fiu mai puțin static și să mă mișc tot timpul. Centrarea a fost foarte bună, iar apoi am apărut eu. Este una dintre acțiunile mele preferate, să găsesc spații și să îmi folosesc viteza și forța", a mai spus Romelu Lukaku.
4 goluri a marcat Romelu Lukaku în cele 12 partide pe care le-a disputat în tricoul lui Chelsea în acest sezon.
https://i.eurosport.com/2021/12/24/3276752.jpg
Premier League
Conflictul Tuchel – Lukaku, pe cale să explodeze iar. Managerul și-a criticat jucătorul
ACUM 18 ORE
Premier League
Derby-ul nordului Londrei, Arsenal – Tottenham, a fost amânat!
ACUM 19 ORE