Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lukaku, luat în colimator după ultimele evoluții de la Chelsea: "Poate juca într-un singur sistem"

Nicu Savin

Publicat 18/10/2021 la 17:17 GMT+3

Romelu Lukaku a fost transferat cu surle și trâmbițe de Chelsea înaintea acestui sezon, dar, după un început în forță, belgianul a intrat într-o pasă proastă, nemaireușind să marcheze de 6 meciuri. Prestațiile șterse ale atacantului i-au adus deja numeroase critici din partea specialiștilor.

Romelu Lukaku con la maglia del Chelsea - Stagione 2021-22

Credit imagine: Getty Images

Romelu Lukaku a devenit cel mai scump fotbalist din istoria lui Chelsea, londonezii plătindu-le celor de la Inter 115 milioane de în schimbul său, în ultima perioadă de mercato.
După un început excelent la campioana Europei, în care a marcat 4 goluri în primele 4 meciuri jucate, Lukaku a intrat într-un con de umbră, nereușind să mai găsească plasa în ultimele 6 partide.
Cu puțin timp în urmă, Antonio Conte, cel care l-a transformat pe Lukaku într-unul dintre cei mai buni atacanți din lume, la Inter, a insinuat că belgianul nu este folosit corect la Chelsea și de aceea nu a dat randamentul așteptat.
Citește și:

Lukaku, luat la țintă de Paolo Di Canio

Ultimele prestații ale atacantului în tricoul londonezilor au făcut ca Lukaku să fie luat în colimator și de alți specialiști. După meciul cu Brentford, câștigat la limită de echipa lui Tuchel, Paolo Di Canio, care a jucat 5 ani în Anglia, a declarat că Lukaku este un jucător plictisitor, care nu poate da randament decât într-un anumit sistem.
"Am auzit o comparație între Osimhen și Lukaku. Totuși, atacantul lui Napoli nu este așa rigid. Când Chelsea a fost în dificultate și a avut nevoie de el, Lukaku nu a marcat. Are 5 meciuri consecutive fără gol. Nu e vina celor de la Chelsea, ei sunt primii în campionat chiar și fără golurile lui. Belgianul e un fotbalist funcțional, cum a fost Llorentepe vremea lui Conte la Juventus. Chiar dacă Lukaku e mai valoros, rămâne un jucător care poate evolua doar într-un anumitsistem", a spus Di Canio în cadrul emisiunii Sky Calcio Club, citat de Daily Mail.
Lukaku va avea șansă se le închidă repede gura criticilor, belgianul fiind anunțat titular în meciul pe care Chelsea îl va juca acasă cu Malmo, în etapa a 3-a din faza grupelor Champions League. Londonezii au neapărată nevoie de victorie, mai ales după ce au pierdut pe terenul lui Juventus, în runda precedentă.
La finalul săptămânii, Chelsea va juca tot pe Stamford Bridge, cu Southampton, în primul meci al etapei a 9-a din Premier League, care va fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player, sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 14:30.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă!
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo