Articol scris de Andrei Nicolae
Romelu Lukaku a fost readus la Chelsea de la Inter pentru o sumă de aproximativ 115 milioane de euro, însă ritmul belgianului nu a fost demn de suma imensă pe care a oferit-o clubul de pe Stamford Bridge în schimbul său. Lukaku nu a reușit să se adapteze stilului lui Thomas Tuchel și a declarat în iarnă că nu este fericit cu situația de la clubul actual.
Situația atacantului poate conduce către o nouă părăsire a clubului din Premier League din partea belgianului, iar viitorul său poate fi decis în urma unor discuții alături de Todd Boehly&Co. Belgianul și agentul său așteaptă ca americanul să preia echipa, după care vor vorbi de viitorul jucătorului de 29 de ani. Lukaku a fost asociat cu o revenire în Serie A, atât la Inter, cât și la rivala AC Milan.
Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
20/05/2022 LA 06:40
Federico Pastorello a vorbit despre viitorul clientului său pentru La Repubblica: "Are clubul [Inter] și suporterii în inima sa, nu a ascuns niciodată asta, precum dragostea lui pentru Anderlecht, unde ar vrea să își încheie cariera.
Dar nu ne putem gândi la negocieri. Chelsea este în discuții de preluare a clubului, nu știm nici noii acționari, darămite să știm dacă putem începe discuții cu Inter sau AC Milan. Trebuie să așteptăm", a declarat Pastorello.
Citește și:

Lukaku, apărat de agentul său

Impresarul a vorbit despre sezonul mediocru al lui Lukaku și și-a apărat jucătorul, afirmând că au existat probleme la nivelul echipei:
"Pentru prețul transferului, nimeni nu s-ar fi așteptat la o situație de genul. Nu discut deciziile tactice, dar este evident că a fost o problemă. Numerele, cu toate acestea, trebuie să fie luate în considerare, încă este cel mai bun marcator al echipei, cu mai puțin timp de joc, în comparație cu ai săi coechipieri", a adăugat Federico Pastorello.
Romelu Lukaku poate da lovitura pentru Chelsea dacă va fi folosit în finala FA Cup, împotriva celor de la Liverpool, care va avea loc sâmbătă, de la ora 18:45.

Chelsea - Aston Villa 3-0 - VIDEO Rezumat. Lukaku, la primele goluri pe Stamford Bridge

Premier League
Chelsea a uitat repede de Rudiger și Christensen! Ofertă de 70 de milioane de € pentru un fundaș
19/05/2022 LA 15:42
Premier League
Tuchel a realizat retrospectiva sezonului lui Chelsea. Ce a spus neamțul despre City și Liverpool
18/05/2022 LA 16:55