Malacia a ajuns de la Feyenoord, după ce "diavolii roșii" au plătit aproximativ 17 milioane de euro pentru transferul său. Louis van Gaal, selecționerul Țărilor de Jos, nu este sigur că jucătorul naționalei sale va fi inclus în echipa lui Ten Hag atât de des, motiv pentru care l-a convins pe Jurrien Timber, fundașul lui Ajax, să nu ia în calcul o mutare la United.
Fundașul stânga de pe Old Trafford a fost întrebat de un reporter dacă este sigur că mutarea sa nu va afecta situația sa de la națională, iar răspunsul lui a fost clar: "Da, dar în final antrenorul va lua decizia, deci vom vedea. Nu am vorbit cu el [Van Gaal]. Am vorbit cu Robin van Persie despre United și despre perioada sa în Premier League: amintiri frumoase, povești bune, deci este mereu bine și pozitiv.
Evident, este o diferență mare. Am vrut asta toată viața mea, am muncit din greu pentru asta, deci acum trebuie să muncesc mai mult. Îmi place să atac, cred că ăsta e unul dintre motivele pentru care el [Ten Hag] m-a adus aici. El vrea să atace cu fundașul stânga și fundașul dreapta. Deci trebuie să le demonstrez tuturor de ce sunt aici", a declarat Tyrell, citat de dailymail.co.uk.
Premier League
Neville îl acuză pe Ronaldo pentru haosul creat la United. Ce spune despre situația lusitanului
06/08/2022 LA 12:04

Malacia, pregătit să se lupte pentru locul său

Fundașul de 22 de ani a vorbit în continuare despre concurența pe care o va avea pe post cu jucători precum Luke Shaw, Alex Telles sau Brandon Williams: "Mereu vrei să joci, e scopul tuturor, deci trebuie să muncești din greu pentru asta.
Sunt fundași stânga buni aici, Telles, Brandon, Luke, eu, deci trebuie să muncim din greu și să demonstrăm la antrenamente, iar la final antrenorul va lua o decizie." Malacia a fost folosit în a doua repriză a amicalului disputat de United în fața lui Liverpool, pe care l-au câștigat categoric cu scorul de 4-0.
Malacia va putea primi din nou minute de joc în echipa lui Ten Hag în meciurile de pregătire de la Melbourne, unde United le va întâlni pe Melbourne Victory și Crystal Palace.
Premier League
Jucătorii lui Liverpool nu voiau să participe la parada din sezonul trecut. Mărturia unui om de bază
06/08/2022 LA 11:32
Premier League
Lingard răspunde acuzațiilor legate de transferul la Forest. Ce a spus mijlocașul englez
05/08/2022 LA 18:18