Cristiano Ronaldo continuă să doboare record după record, iar cifrele atinse de portughez vor fi foarte greu de egalat în viitor. Totuși, mama superstarului de la Manchester United este încrezătoare că fiul marelui fotbalist, Cristiano Ronaldo Jr. (Cristianinho - 11 ani), are toate șansele să-i calce pe urme tatălui său, indicând chiar că CR7 nu era atât de bun la vârsta pe care o are acum urmașul său.
Principalul argument pe care se bazează Dolores Aveiro este faptul că cel mai bun marcator din istorie nu avea un antrenor de calibru la vârsta de 11 ani, dar nepotul său are chiar în Ronaldo cel mai bun mentor, lucru care îl va ajuta în carieră.
Premier League
IMPACTUL PE CARE GREALISH, LUKAKU, MESSI ȘI RONALDO L-AU AVUT LA NOILE CLUBURI
14/10/2021 LA 10:33
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223723.png

Cristiano Ronaldo are un urmaș pe măsură

Cazurile în care fiii fotbaliștilor legendari reușesc să atingă nivelul taților sunt rare, dar mama lui Ronaldo speră ca Ronaldo Jr. să fie o excepție. Aceasta a dezvăluit că visează să-și vadă nepotul jucând pentru Sporting Lisabona, dorință pe care nu a abandonat-o nici în cazul lui Cristiano Ronaldo.
"Ronaldo trebuie să se întoarcă aici, la Sporting. I-am spus deja că înainte de a muri vreau să-l întorcându-se la Sporting. Dar dacă nu va fi el, va fi Cristianinho! La vârsta lui, joacă mai bine decât Ronaldo. La acea vreme, Ronaldo nu avea antrenor, dar astăzi Ronaldo este profesorul fiului său.", a declarat mama lui Cristiano Ronaldo, citată de Daily Mail.
Evident, cuvintele mamei lui Ronaldo pot fi catalogate subiective, dar cifrele din dreptul nepotului său îi dau dreptate să spere că visul ei va deveni realitate. Cristiano Ronaldo Jr a avut evoluții impresionante la grupa Under 9 de la Juventus, reușind să marcheze 56 de goluri și să dea 26 de assist-uri în cele 35 de partide pe care le-a jucat.
În urmă cu ceva timp, Cristiano Ronaldo a declarat că îl va susține pe fiul său indiferent ce va alege să facă în viață, dar a recunoscut că i-ar plăcea să devină fotbalist: "Mi-ar plăcea să fie fotbalist, pentru că simte pasiune pentru acest sport. Este foarte competitiv și nu-i place să piardă".
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223565.jpg
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
"E în ADN-ul meu!" Reacția lui Cristiano Ronaldo după hat-trick-ul din meciul cu Luxemburg
13/10/2021 LA 10:25
Serie A
Care va fi următoarea destinație pentru Dusan Vlahovic, puștiul minune al Fiorentinei
10/10/2021 LA 16:24