Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Man City, acțiune de "bun venit" pentru Erik Ten Hag. Ce jucător vrea să-i "sufle" în mercato

Andrei Nicolae

Actualizat 24/04/2022 la 12:31 GMT+3

Manchester City se pregătește să rivalizeze cu Manchester United în cursa de 100 de milioane de lire sterline pentru Declan Rice, în această vară, după cum susține Daily Mail.

Declan Rice of England celebrates their side's third goal scored by Harry Kane during the UEFA Euro 2020 Championship Quarter-final match between Ukraine and England

Credit imagine: Getty Images

Manchester City intră în cursă pentru transferul mijlocașului Declan Rice de la West Ham United, anunță sursa citată. Jucătorul este una dintre prioritățile de transfer ale noului manager de la Man United, Erik ten Hag.
"City este gata să-l susțină pe Pep Guardiola pe piața transferurilor și să afecteze impactul lui Ten Hag pe Old Trafford, după numirea lui din această săptămână", a subliniat Daily Mail.
Deși a fost deja convenită o înțelegere de 63 de milioane de lire sterline pentru atacantul lui Dortmund, Erling Haaland, șefii clubului au spus clar că pot merge și după Rice, mai ales că Fernandinho pleacă și lăsa un loc vacant la mijlocul terenului.
Cheltuielile nete ale echipei Man City în ultimele 12 luni au fost modeste, de 37 de milioane de lire sterline, semnarea record de 118 milioane a lui Jack Grealish fiind compensată în mare parte prin vânzarea lui Ferran Torres, Jack Harrison și Angelino.

Man City are un avantaj financiar în fața lui Man United pentru Declan Rice

Actualii campioni ar avea un avantaj financiar imens în fața echipei Man United, în lupta pentru Declan Rice. "Diavolii roșii" doresc să construiască o echipă în jurul lui Rice, dar vor avea un buget limitat în cazul în care nu se califică în Liga Campionilor.În plus, perspectiva unei provocări pentru câștigarea de trofee sub conducerea lui Pep Guardiola ar fi mai atractivă pentru Rice, în vârstă de 23 de ani, decât să ajute la reconstruirea unui club care are nevoie de o "operație pe cord deschis", potrivit actualului interimar Ralf Rangnick.
Sunt informații pe surse că City a cerut deja să fie ținută la curent cu planurile viitoare ale Rice.
Singura problemă ar fi evaluarea lui West Ham pentru jucătorul care mai are contract până în 2024, cu drept de prelungire al clubului pe încă unul. Clubul spune că Rice valorează acum minimum 150 de milioane de lire sterline.
În mod ideal, internațional englez ar dori să se întoarcă la Chelsea, clubul de la care a plecat la vârstă de 14 ani, dar instabilitatea actuală pe Stamford Bridge, cu Roman Abramovich obligat să vândă clubul după sancțiunile primite, fac acest lucru puțin probabil.
Înainte de derby-ul londonez de duminică dintre Chelsea și West Ham, programat azi, de la ora 16:00 (în direct pe Eurosport 1) Thomas Tuchel a sugerat că internaționalul Angliei nu se va îndrepta către clubul său.
Premier League 23, 24, 25 aprilie 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo