Manchester City este interesată să-l achiziționeze pe Paul Pogba, care ar urma să sosească liber de contract pe Etihad, în ceea ce ar putea deveni unul dintre cele mai explozive transferuri din istoria fotbalului britanic, după cum relatează Daily Mail.
A devenit o certitudine faptul că Pogba va pleca de la Manchester United la sfârșitul lunii viitoare, când își va încheia contractul. Francezul se pregătește să părăsească gruparea de pe Old Trafford pentru a doua oară în carieră, acum după o perioadă de 6 ani. În 2016, "diavolii roșii" îl transferau de la Juventus pentru o sumă record la data respectivă, de 89 de milioane de lire sterline.
Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
ACUM 8 ORE

Man City pregătește unul dintre cele mai explozive transferuri

Pep Guardiola își dorește un nou mijlocaș central versatil înainte de sezonul viitor, iar Pogba (29 ani) pare a fi unul dintre cei mai buni candidați, mai ales că ar veni și liber de contract. Așadar, nu va fi nevoie ca gruparea de pe Etihad să plătească o sumă de transfer. Iar City are cu siguranță puterea financiară pentru a-i oferi jucătorului un contract considerabil. În prezent, el câștigă 290.000 de lire sterline pe săptămână pe Old Trafford.
Conform regulamentului de transfer, City nu-i poate face o ofertă oficială lui Pogba până la sfârșitul sezonului. Iar acest lucru, probabil, o pune într-un dezavantaj, având în vedere că grupările de peste mări au putut discuta oficial cu jucătorul încă de la începutul anului, în tentativa de a-l semna. PSG, Real Madrid și Juventus sunt cluburile care și-l doresc pe campionul mondial
Convingerea lui Pogba să schimbe echipa în oraș poate fi, totuși, cel mai mare obstacol în calea încheierii unui acord șocant, după cum mai precizează Daily Mail.
"Primele indicii sunt, totuși, că jucătorul de 29 de ani nu ar respinge imediat perspectiva de a se alătura lui City și ar lua în considerare opțiunea, la fel cum procedează cu toate celelalte oferte pe care le-a primit."
O trecere a lui Pogba de la United la City nu ar fi însă prima în istorie. Carlos Tevez s-a transferat de pe Old Trafford pe Etihad în 2009, într-o mișcare care a provocat la acea vreme o mare agitație.
Decizia lui Sol Campbell de a părăsi Tottenham pentru Arsenal, în 2001 a provocat, de asemenea, controverse masive.
https://i.eurosport.com/2022/05/06/3367688.jpg
Premier League
Ten Hag renunță din start la doi jucători de la United! Au costat împreună peste 90 de milioane de €
ACUM 21 ORE
Premier League
Chelsea a uitat repede de Rudiger și Christensen! Ofertă de 70 de milioane de € pentru un fundaș
ACUM O ZI