Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Man United, gata să ofere 70 de milioane de € pentru un star din Bundesliga! Puștiul-minune dorit pe Old Trafford

Eurosport
DeEurosport

Publicat 26/12/2021 la 14:06 GMT+2

Florian Wirtz, jucătorul lui Bayer Leverkusen, este privit ca unul dintre cei mai promițători mijlocași din fotbalul german, fiind ținta celor de la United în următoarea perioadă de mercato.

Manchester United manager Ralf Rangnick

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Viviana Moraru
Manchester United este dispusă să plătească 70 de milioane de euro pentru jucătorul în vârstă de doar 18 ani, care și-a făcut debutul în prima ligă germană la puțin timp după ce a împlinit 17 ani. Acesta a fost deja selecționat în prima reprezentativă a Germaniei, debutând în partida cu Macedonia de Nord, din calificările pentru Cupa Mondială.
Potrivit celor de la The Sun, Ralf Rangnick țintește să-l transfere pe Wirtz, însă fără îndoială, transferul jucătorului german va fi unul greu de realizat, deoarece multe cluburi puternice și-au manifestat interesul pentru acesta. Echipa sa, Bayer Leverkusen, dorește să-l păstreze până la sfârșitul sezonului, astfel un transfer în vară pare cel mai probabil în acest moment.

Florian Wirtz este un jucător cheie la Leverkusen

Wirtz are un sezon fantastic, având 5 goluri marcate și 8 pase decisive, în 15 partide de campionat, în timp ce în Europa League are 3 goluri și tot atâtea assist-uri în 5 meciuri, acesta fiind unul dintre cei mai importanți jucători din cadrul echipei. Acesta este un mijlocaș ofensiv și va fi interesant de văzut unde își va face loc în echipa lui Rangnick, deoarece postul pe care evoluează tânărul german este deja ocupat de Bruno Fernandes.
Rangnick, bineînțeles, este foarte bine conectat în fotbalul german, și monitorizează alți trei tineri jucători. Este vorba despre Luca Netz, Eric Martel și Armel Bella-Kotchap de la Monchengladbach, RB Leipzig și respectiv Bochum, aceștia, de asemenea, fiind văzuți ca staruri de viitor. De aceste transferuri depinde foarte mult și cine va fi anunțat ca antrenor principal din vară, Ralf Rangnick fiind interimarul echipei până atunci.
Program Premier League Boxing Day 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo