Articol scris de Andrei Nicolae
Parker este de părere că United ar trebui să îl vândă pe Maguire, în cazul în care își poate recupera majoritatea banilor pe care i-a plătit pentru a-l aduce pe englez de la Leicester. Fundașul britanic a fost transferat pe o sumă de 96 de milioane de euro, însă prestațiile sale nu au echivalat prețul mutării respective.
Fostul fundaș de pe Old Trafford crede că Varane și Lindelof sunt cei care pot forma un cuplu solid în centrul defensivei, în scopul de a întări acest compartiment al echipei din Premier League:"Dacă United, în opiniea mea, ar putea să își primească banii înapoi pe Harry Maguire, cred că ar trebui să se gândească la asta."
Fotbal
Guardiola a pus ochii pe un mijlocaș din Premier League! Cine e așteptat în locul lui Fernandinho
ACUM 7 ORE
"Cred că Lindelof și Varane, știi, ei ar putea să construiască ceva acolo, poate, într-un mod în care ei își doresc și unde vrea clubul să ajungă. Vorbești despre jucători care sunt cu siguranță mai agili, puțin mai rapizi, mai buni apărători în situațiile unu la unu și cred că trebuie să te uiți la asta în acest fel. Pentru mine, personal, pentru a merge United mai departe, acesta este zona de start."
Citește și:

Harry Maguire are un sezon de coșmar la Man United

Reputația de fundaș de clasă a lui Maguire a început să scadă treptat în ultimele luni, după numeroase erori comise. Defensiva lui United a devenit mai compactă după venirea lui Rangnick la echipă în decembrie, însă greșelile lui Maguire au continuat, faptul că acesta e căpitanul echipei a cânntărit și mai mult, punându-se problema ca banderola să-i fie retrasă.
Ultimul episod de acest gen al fundașului a avut loc în prima manșă a optimilor Champions League, în fața lui Atletico. Maguire l-a scăpat din marcaj pe Joao Felix, care a reușit să deschidă scorul pentru echipa lui Simeone.
Maguire își poate lua revanșa în fața fanilor lui United dacă va juca în derby-ul de duminică, împotriva lui Manchester City, într-un meci transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player de la ora 18:30.
Premier League
Viitorul lui Ronaldo a fost scris! Anunțul făcut de Ten Hag, noul antrenor al "diavolilor"
16/05/2022 LA 11:20
Liga
Un star de la Barcelona renunță la o sumă mare de bani pentru a ajunge sub comanda lui Guardiola
15/05/2022 LA 14:32