Henry Oware este unul dintre fotbaliștii pentru care se luptă Manchester City, Barcelona, Arsenal, Lille și Salzburg. Fundașul în vârstă de doar 18 ani este legitimat la West African Football Academy, în Ghana, iar prestațiile sale le-au atras atenția mai multor cluburi din Europa.
Potrivit jurnaliștilor de la Daily Mail, echipa lui Pep Guardiola este favorită să-i obțină transferul, pregătind o ofertă de un milion de euro, mai mare decât a celorlalte cluburi, care ar fi oferit circa 900.000 de euro.
Chiar dacă ar semna cu City, Oware nu ar evolua la Manchester, el urmând a fi împrumutat imediat la un alt club din cadrul grupului, Troyes, din Ligue 1, pentru că nu ar fi eligibil să joace în Anglia.
Premier League
Un super-computer a prezis cine va câștiga titlul în Premier League sezonul viitor
26/06/2022 LA 13:42
City Football Group îl urmărește pe Henry Oware încă de acum doi ani, oficialii plănuind ca transferul să se facă în perioada de mercato de la finalul acestui sezon.
Ghanezul a fost promovat la prima echipă a WAFA la doar 16 ani, iar în acest sezon a adunat 8 apariții în prima ligă.
Citește și:

Manchester City vrea și un mijlocaș din Argentina

Manchester City urmărește cu atenție jucătorii din campionatul Argentinei, iar ultimul intrat pe lista "cetățenilor" este Maximo Perrone, mijlocaș de 19 ani. Potrivit jurnaliștilor ESPN, Guardiola este în căutarea următorului jucător mare din fotbalul mondial, iar Perrone are cu adevărat potențial.
Transferurile lui Yan Couto și Kayky din America de Sud au fost indicii care au condus către faptul că Manchester City își dorește să urmărească aceste tinere talente, care s-ar putea transforma în certitudini în următorii ani.
Julian Alvarez de la River Plate este unul din ultimele transferuri făcute de City, iar Perrone ar putea veni în același context. Campioana din Premier League și-a propus să transfere cât mai mulți jucători tineri, care să o ajute pe viitor să câștige cât mai multe trofee, atât pe plan intern, cât și internațional.
Trupa lui Guardiola ar fi trimis deja mai mulți oameni în Argentina pentru a-l urmări la lucru pe mijlocașul de 19 ani.
Perrone este unul dintre cei mai talentați jucători din Argentina, iar Velez Sarsfield a primit mai multe oferte pentru acesta. Recent, acesta și-a prelungit contractul cu Velez Sarsfield, iar orice club care vrea să-l transfere va trebui să plătească 10 milioane de euro pentru el.
Fotbal
Meci caritabil între Barcelona și Manchester City, în august! Cine vor fi beneficiarii
20/06/2022 LA 12:53
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Milan vrea să transfere de la Chelsea!
20/06/2022 LA 09:37