Totuşi, potrivit DailyMail, Aston Villa cere 100 de milioane de lire sterline în schimbul internaţionalului englez de 25 de ani, însă chiar şi aşa, nu îşi doreşte să renunţe la mijlocaş, urmând să-i propună un nou contract pentru a-l convinge să rămână. Pe lângă cele 75 de milioane de lire sterline oferite, City este dispusă să ofere şi anumite bonusuri de performanţă.
Aston Villa îi va oferi lui Grealish un nou contract în valoare de 150.000 de lire sterline pe săptămână, în speranţa că nu îşi va pierde vedeta.
Premier League
Arsenal, ofensivă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta vrea încă un jucător de la City
IERI LA 10:23

Grealish, dorit insistent de City

Cu toate acestea, City este hotărătă să pună presiune pentru un jucător care este admirat de mai mult timp de Pep Guardiola, în speranţa că se va ajunge la un acord rapid.
Grealish, care a fost în vacanţă în Mikonos alături de colegii săi din naţionala Angliei, semnase un nou contract cu Aston Villa în septembrie, asta după ce a fost curtat şi de Manchester United.
Au existat speculaţii referitoare la o clauză de cumpărare în valoare de 100 de milioane de lire sterline, dar niciuna dintre părţi nu a confirmat existenţa ei. Cu toate acestea, City trebuie să ofere o sumă cât mai apropiată de aceasta pentru a reuşi să-l aducă pe Grealish pe Etihad.
În cazul în care va ajunge la City, Grealish va evolua la mijlocul terenului alături de jucătorul său preferat din Premier League, Kevin De Bruyne.
Potrivit Sportsmail, City îl urmăreşte pe jucătorul lui Aston Villa încă din luna martie şi are şanse mari de a-l transfera, iar pe lângă aducerea lui, trupa lui Guardiola a pus ochii şi pe Harry Kane, golgheterul Premier League din sezonul trecut, evaluat la 150 de milioane de lire sterline.
"Cetăţenii" au obţinut 45 de milioane de lire sterline din vânzarea lui Leroy Sane la Bayern Munchen anul trecut şi a obţinut aproximativ 50 de milioane de lire sterline din vânzarea jucătorilor pe care nu urma să se bazeze în stagiunea viitoare.
Ar putea să mai vândă jucători pentru a-şi putea permite să-i aducă pe Grealish şi Kane, iar Bernardo Silva ar putea aduce o altă sumă importantă în conturile englezilor în acest mercato.
Aducerea lui Jack Grealish ar reprezenta o adevărată lovitură de imagine, dar şi un semn că City îşi doreşte să păstreze trofeul de campioană, dar şi să câştige trofeul Champions League pentru prima dată în istorie. Totuşi, şi Aston Villa caută să-şi consolideze echipa. L-a transferat pe Emi Buendia de la Norwich City pentru 33 de milioane de lire sterline, l-a adus liber de contract pe Ashley Young şi i-a făcut lui Leverkusen o ofertă de 25 de milioane de lire sterline pentru Leon Bailey, vârful germanilor.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se văd pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Premier League
Van Dijk a ales echipa ideală în care ar vrea să joace! Un singur coleg de la Liverpool are loc
IERI LA 08:08
Premier League
Thomas Tuchel va primi buget de 200 de milioane de lire sterline pentru transferuri în această vară
25/05/2022 LA 13:34