Chiar dacă viitorul lui John Stones era incert și s-a vorbit în câteva rânduri despre plecarea lui de la Manchester City, fundașul va rămâne încă 5 ani în Premier League. Inclusiv Pep Guardiola a lăsat de înțeles în urmă cu câteva luni că există varianta ca Stones să plece.
Plecarea lui Stones a fost discutată deoarece Pep Guardiola începuse să nu se mai bazeze pe serviciile fundașului central la începutul sezonului. Accidentările au contribuit serios la scoaterea fotbalistului din primul 11 al lui Manchester City.

John Stones rămâne la Manchester City

Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
ACUM 7 ORE
Pe parcursul ultimului sezon, Guardiola a început să-l folosească din nou pe fundașul englez. City se afla într-un moment greu atunci și ocupa locul 6 în clasament. Odată cu revenirea lui Stones ca titular, City și-a revenit fabulos și a cucerit un nou titlu în Premier League. 21 de victorii consecutive au avut cetățenii.
"Nu puteam să fiu mai fericit. Iubesc să fac parte din această echipă. Sunt atâția jucător excepționali aici, știu că putem continua să câștigăm trofee. Acesta e principalul meu obiectiv. Să lucrez cu Guardiola este un vis, m-a învățat atât de multe. Mă simt de parcă învăț în fiecare zi ceva nou de la el. Succesul pe care l-am avut în ultimii 4 ani este incredibil. Vreau să continui să câștig aici, este un vis devenit realitate. Acesta este cel mai bun loc în care mă pot afla", a declarat Stones pentru site-ul oficial al clubului.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199163.png
Evoluțiile bune de la echipa de club i-au adus și convocarea la naționala Angliei la EURO 2020. Fundașul a fost integralist în toate partidele disputate și a ajuns până în finală sub comanda selecționerului Southgate. În marea finală, englezii au fost învinși la loviturile de departajare de Italia.
John Stones a sosit în 2016 la Manchester City și va continua cel puțin până în 2026. Până acum și-a trecut 10 trofee în palmares, în tricoul cetățenilor.

HARRY KANE VA FI ÎN LOTUL LUI TOTTENHAM PENTRU MECIUL DIN PRIMA ETAPĂ CU MANCHESTER CITY

Așteptarea a luat sfârșit! În acest weekend va începe noul sezon din Premier League, iar prima etapă ne oferă și primul derby al sezonului 2021/22. Manchester City, campioana sezonului trecut, se va deplasa la Londra pentru meciul împotriva celor de la Tottenham.
Partida din acest weekend este și mai interesantă datorită situației în care se află în acest moment atacantul celor de la Tottenham, Harry Kane. Englezul în vârstă de 28 de ani a fost în centrul atenției în ultima perioadă, după ce s-a prezentat cu câteva zile mai târziu la antrenamentele lui Tottenham. Vârful lui Spurs își dorește să ajungă la campioana Angliei în această vară, dar Daniel Levy, președintele lui Tottenham, face tot posibilul ca Harry Kane să rămână la Londra.
De sâmbătă, Harry Kane se antrenează singur, acesta fiind în carantină până joi, după ce a revenit din vacanță. Chiar și în ciuda dorinței sale de a merge la Manchester City, Kane va fi disponibil pentru meciul de duminică, atunci când Spurs primește vizita echipei lui Pep Guardiola.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
IERI LA 04:47
Fotbal
Guardiola a pus ochii pe un mijlocaș din Premier League! Cine e așteptat în locul lui Fernandinho
19/05/2022 LA 08:30