Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester City luptă cu Real Madrid pentru starul unei rivale din Premier League! Pe cine vrea Guardiola pe Etihad

Irina Aldea

Publicat 14/12/2021 la 17:24 GMT+2

Pep Guardiola a pus ochii pe starul unei rivale din Premier League și vrea să-l aducă pe Etihad în fereastra de transferuri din vară. Manchester City o are pe Real Madrid contracandidată în cursa pentru semnătura unui fotbalist care a impresionat în Anglia.

Pep Guardiola

Credit imagine: Getty Images

Manchester City și Real Madrid se luptă pentru semnptura mijlocașului lui Leicester, Youri Tielemans, care a marcat o dublă de curând în partida din Premier League cu Newcastle. Cei doi granzi din Anglia, respectiv Spania, vor să pornească negocierile în ideea în care belgianul ar pleca de la Leicester vara viitoare.
Premier League Today
Fotbalistul în vârstă de 24 de ani este fără doar și poate unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Brendan Rodgers, având un total de 1oo de apariții în Premier League de când s-a alăturat clubului în 2019, inițial împrumutat de la AS Monaco, marcând 17 goluri în campionatul Angliei pentru Leicester.

Manchester City și Real Madrid se bat pentru semnătura lui Youri Tielemans

Cu toate acestea, internaționalul belgian mai are puțin peste 18 luni de contract și sunt puține șanse să-și prelungească contractul cu trupa de pe King Power Stadium. Potrivit publicației spaniole Fichajes, Man City și Real Madrid vor fi cel mai probabil în cursă pentru semnătura fotbalistului când Leicester va începe să ia în considerare ofertele pentru fotbalist la sfârșitul sezonului.
Aceeași sursă susține că Leicester se va despărți de Tielemans în vara anului viitor, iar că belgianul va rămâne la campioana din 2016 doar în cazul în care "vulpile" prind in-extremis un loc de Champions League la finalul sezonului, lucru care este puțin probabil. În acest moment, Youri Tielemans este cotat de către site-ul de specialitate Transfermarkt la 55 de milioane de euro. În afară de Leicester și AS Monaco, belgianul a mai evoluat la RSC Anderlecht.
Program Premier League etapa 17
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo