Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester City pregătește un nou transfer! Pe ce fundaș din Premier League a pus ochii Pep Guardiola

Alex Masgras

Actualizat 18/05/2022 la 09:32 GMT+3

Manchester City a pus ochii pe Marc Cucurella de la Brighton, iar echipa lui Pep Guardiola pregătește 30 de milioane de lire sterline pentru fundașul spaniol. După transferul lui Erling Haaland, Guardiola vrea să o întărească pe City cu jucători dornici de performanță.

Pep Guardiola lors du match nul de Manchester City contre West Ham (2-2), le 15 mai 2022

Credit imagine: Imago

Manchester City are o nouă țintă pentru perioada de mercato din această vară. Marc Cucurella, fundașul celor de la Brighton, le-a atras atenția "cetățenilor", care sunt dispuși să plătească suma de 30 de milioane de lire sterline în schimbul acestuia, potrivit Daily Mail.
Săptămâna trecută, Pep Guardiola a declarat că este în căutare de jucători care au foame de performanță, iar spaniolul de 23 de ani pare că se potrivește de minune stilului antrenorului lui City.
picture

Ronaldo, amuzat de cât de slabă poate fi United. Rezumatul meciului pierdut cu Brighton, cu 4-0

Citește și:

Marc Cucurella, 241 de recuperări în acest sezon de Premier League

Marc Cucurella a ajuns la Brighton vara trecută de la Getafe, în schimbul a 15,4 milioane de lire sterline, dar City trebuie să plătească aproape dublu pentru jucătorul care a petrecut șase ani la academia Barcelonei.
În acest sezon, Cucurella a reușit 241 de recuperări ale balonului, fiind pe primul loc într-un clasament în ceea ce privește recuperările fundașilor laterali. De asemenea, un avantaj în ceea ce îl privește pe Cucurella este faptul că poate juca și ca mijlocaș stânga.
Marc Cucurella (Brighton)
Manchester City l-a adus deja pe Erling Haaland de la Borussia Dortmund, plătind clauza de reziliere. Pe lângă Cucurella, Guardiola va mai încerca în această vară să mai aducă un mijlocaș, după ce îi va pierde pe Fernandinho și Ilkay Gundogan.
Până atunci, Manchester City mai are o singură etapă de disputat în Premier League, având șansa de a deveni campioană chiar pe teren propriu. În ultima etapă, Manchester City o va întâlni pe Aston Villa, iar în cazul unei victorii, echipa lui Guardiola va cuceri titlul, indiferent de rezultatul partidei dintre Liverpool și Wolverhampton.
În acest moment, Manchester City se află pe primul loc, cu 90 de puncte, în timp ce Liverpool se află pe locul al doilea, cu 89 de puncte.
Ultima etapă din Premier League se vede, în direct, pe Eurosport, duminică, de la ora 18:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo