Manchester City are o nouă țintă pentru perioada de mercato din această vară. Marc Cucurella, fundașul celor de la Brighton, le-a atras atenția "cetățenilor", care sunt dispuși să plătească suma de 30 de milioane de lire sterline în schimbul acestuia, potrivit Daily Mail.
Săptămâna trecută, Pep Guardiola a declarat că este în căutare de jucători care au foame de performanță, iar spaniolul de 23 de ani pare că se potrivește de minune stilului antrenorului lui City.

Ronaldo, amuzat de cât de slabă poate fi United. Rezumatul meciului pierdut cu Brighton, cu 4-0

Premier League
Cristiano Ronaldo vrea să plece de la United! Vrea trofee, iar pe Old Trafford bate vântul de 5 ani!
IERI LA 07:26
Citește și:

Marc Cucurella, 241 de recuperări în acest sezon de Premier League

Marc Cucurella a ajuns la Brighton vara trecută de la Getafe, în schimbul a 15,4 milioane de lire sterline, dar City trebuie să plătească aproape dublu pentru jucătorul care a petrecut șase ani la academia Barcelonei.
În acest sezon, Cucurella a reușit 241 de recuperări ale balonului, fiind pe primul loc într-un clasament în ceea ce privește recuperările fundașilor laterali. De asemenea, un avantaj în ceea ce îl privește pe Cucurella este faptul că poate juca și ca mijlocaș stânga.
https://i.eurosport.com/2022/05/09/3369728.jpg
Manchester City l-a adus deja pe Erling Haaland de la Borussia Dortmund, plătind clauza de reziliere. Pe lângă Cucurella, Guardiola va mai încerca în această vară să mai aducă un mijlocaș, după ce îi va pierde pe Fernandinho și Ilkay Gundogan.
Până atunci, Manchester City mai are o singură etapă de disputat în Premier League, având șansa de a deveni campioană chiar pe teren propriu. În ultima etapă, Manchester City o va întâlni pe Aston Villa, iar în cazul unei victorii, echipa lui Guardiola va cuceri titlul, indiferent de rezultatul partidei dintre Liverpool și Wolverhampton.
În acest moment, Manchester City se află pe primul loc, cu 90 de puncte, în timp ce Liverpool se află pe locul al doilea, cu 89 de puncte.
Ultima etapă din Premier League se vede, în direct, pe Eurosport, duminică, de la ora 18:00.
Premier League
Cristiano Ronaldo a cerut clubului Manchester United să-l lase să plece! Motivul portughezului
02/07/2022 LA 16:14
Premier League
"Liverpool are dreptul de a trece peste structura salarială pentru legenda Mo Salah"
02/07/2022 LA 13:54