Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester City pregătește un super-transfer cu numai 30 de milioane de euro!

Andrei Nicolae

Actualizat 14/09/2021 la 09:30 GMT+3

Campioana Angliei ia în calcul achiziția lui Kalvin Phillips ca înlocuitor pentru Fernandinho.

Kalvin Phillips of Leeds United looks on during the Premier League match between Leeds United and Liverpool at Elland Road on September 12, 202

Credit imagine: Getty Images

Manchester City a ratat transferul lui Harry Kane în vară, astfel că a rămas cu o sumă importantă în visteria clubului. Echipa pregătită de Pep Guardiola ia în calcul să transfere un alt jucător din naționala Angliei, care a impresionat la ultimul Campionat European. Este vorba despre Kalvin Phillips, mijlocașul echipei Leeds United, disponibil pentru doar 26 de milioane de lire sterline (aproximativ 30 de milioane de euro), conform Daily Mail.
Kalvin Phillips este văzut ca un înlocuitor perfect pentru Fernandinho, ale cărui zile pe Etihad sunt numărate. Brazilianul în vârstă de 36 de ani se află în ultimul an de contract, iar după 8 sezoane la Manchester City, acordul lui nu va mai fi prelungit.

Declan Rice este și el în atenția lui Guardiola

Mijlocașul de la Leeds United a avut o evoluție remarcabilă la Euro 2020, în urma căreia a câștigat recunoașterea pe scena mondială. El a jucat un rol cheie în drumul Angliei către finală, la mijlocul terenului, alături de Declan Rice.
Se spune că Pep Guardiola este un mare fan al mijlocașului central de la Leeds și îl vede ca un jucător foarte bun pentru echipă. El ar urma să fie adus pentru a concura cu vedeta Spaniei, Rodri, în vârstă de 25 de ani.
Rice remains a man in demand
Guardiola îl urmărește și pe Declan Rice de la West Ham United, dar acesta este un jucător mult mai scump. "Ciocănarii" solicită în jur de 100 de milioane de euro, pentru a-i da drumul să plece. Manchester United și Chelsea sunt la rândul lor interesate de mijlocaș.
Pe de altă parte, jucătorul mai are contract cu West Ham United până în 2024, astfel că gruparea londoneză nu are nicio presiune imediată pentru a-l vinde.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo