Conform ESPN, Manchester City a pus ochii pe mijlocașul de 19 ani de la Velez Sarsfield, Maximo Perrone. Guardiola este în căutarea următorului jucător mare din fotbalul mondial, iar Perrone are cu adevărat potențial.
Transferurile lui Yan Couto și Kayky din America de Sud au fost indicii care au condus către faptul că Manchester City își dorește să urmărească aceste tinere talente, care s-ar putea transforma în certitudini în următorii ani.
Julian Alvarez de la River Plate este unul din ultimele transferuri făcute de City, iar Perrone ar putea veni în același context. Campioana din Premier League și-a propus să transfere cât mai mulți jucători tineri, care să o ajute pe viitor să câștige cât mai multe trofee, atât pe plan intern, cât și internațional.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
ACUM 16 ORE

Clauză de transfer de 10 milioane de euro pentru Perrone

Trupa lui Guardiola ar fi trimis deja mai mulți oameni în Argentina pentru a-l urmări la lucru pe mijlocașul de 19 ani.
Perrone este unul dintre cei mai talentați jucători din Argentina, iar Velez Sarsfield a primit mai multe oferte pentru acesta. Recent, acesta și-a prelungit contractul cu Velez Sarsfield, iar orice club care vrea să-l transfere va trebui să plătească 10 milioane de euro pentru el.
CITEȘTE ȘI:
Nu se cunoaște încă dacă City a luat deja legătura cu clubul din Argentina, dar este clar că jucătorul pare interesant pentru campioana Angliei. Această știre vine în contextul în care s-a vehiculat în ultima vreme interesul "cetățenilor" pentru Valentin Barco și Ezequiel Zeballos de la Boca Juniors.
Deși nu este sigur dacă transferul lui Maximo Perrone se va realiza, nu ar fi o surpriză ca Manchester City să facă această mutare, având în vedere cât de mult consideră piața argentiniană bună de exploatat.
Guardiola a oferit 1011 minute unui grup de 11 jucători sub 20 de ani: Kayky, Finley Burns, Luke Mbete, Romeo Lavia, Cole Palmer, Ben Knight, Josh Wilson-Esbrand, CJ Egan-Riley, James McAtee, Liam Delap și Samuel Edozie.
Pentru City urmează duelul cu cu Sporting Lisabona, din optimile UEFA Champions League.
Premier League
Jurgen Klopp, supărat pe fanii lui Wolverhampton! Ce l-a nemulțumit pe german
ACUM 17 ORE
Premier League
Geniul lui Pep Guardiola! "Una dintre cele mai bune schimbări din istoria Premier League"
ACUM O ZI