Articol scris de Marian Ursescu
Manchester City nu a renunțat la ideea de a-l aduce pe Erling Haaland, starul de la Borussia Dortmund pe Etihad. Norvegianul a fost țintă principală sezonul trecut, dar Haaland a ales să mai rămână încă un an în Germania. City și-a îndreptat atenția spre atacantul de la Tottenham, Harry Kane, dar și această țintă a fost ratată. Kane și-a prelungit contractul cu Spurs.

Luptă la baionetă cu Real Madrid

Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 4 ORE
Real Madrid este principalul rival al lui City în disputa pentru semnătura lui Haaland. Tânărul de 22 de ani nu a luat o decizie în privința clubului la care va merge, dar ar fi tentat să aleagă campionatul spaniol, care i s-ar potrivi mai bine. Haaland are 55 de goluri marcate în 50 de apariții în tricoul Borussiei. O performanță impresionantă.
CE GOLGETER ÎȘI ADUCE MANCHESTER CITY ȘI CE SUMĂ A PLĂTIT PENTRU EL?
Principala țintă pentru Real Madrid rămâne însă starul lui PSG, Kylian Mbappe, cel care, spre deosebire de Erling Haaland, ar ajunge gratis pe Bernabeu. Pentru Haaland, clubul interesat trebuie să plătească 75 de milioane de euro, clauza de transfer.
Cei de la Real ar avea posibilitatea să-i transfere pe amânmdoi, dar atunci ar apărea problemele privind plata salariilor, mai ales acum în pandemie.

Pista Darwin Nunez pentru City

Dacă nu va putea să-l aducă pe Haaland, City este gata să atace o altă pistă: Darwin Nunez, atacantul de la Benfica. Acesta a marcat 19 goluri în 24 de jocuri în actualul mandat, inclusiv trei în Liga Campionilor.
https://i.eurosport.com/2021/08/20/3204058.jpg
LIVEBLOG MERCATO 2022 | PSG ȘI SPURS PREGĂTESC SHIMBUL IERNII! BARCA FACE ORICE SĂ SCAPE DE DEMBELE
Plecarea lui Sergio Aguero la Barcelona l-a lăsat pe Pep Guardiola fără un atacant de meserie. Chiar și așa, City e lider în Premier League și e favorită la câștigarea unui nou titlu, al patrulea în ultimele cinci sezoane.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
21/05/2022 LA 04:47