Articol scris de Andrei Nicolae
Compartimentul median a devenit o problemă în ultima perioadă pentru Manchester United, iar Rangnick a început să caute soluții, pentru a obține prestații mai bune la mijlocul terenului. Tehnicianul neamț vrea neapărat să aibă mai multe opțiuni de mijlocași, mai ales pentru sezonul viitor, când Paul Pogba nu se va mai afla pe Old Trafford cel mai probabil.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 22-a din Premier League
ACUM 4 ORE
United îl vrea pe Fabian Ruiz de la Napoli, iar gruparea din Manchester este favorită la câștigarea semnăturii sale. Atât Liverpool, cât și Arsenal îl au în vizor pe ibericul de 25 de ani al napoletanilor, însă "diavolii roșii" sunt în pole-position în cursa aceasta, potrivit La Repubblica. Contractul lui Ruiz cu echipa din Serie A expiră în 2023 și sunt șanse mici să existe o prelungire a acestuia, ceea ce îi permite lui United să îl abordeze pe iberic în vară, când intră în ultimul an de contract.
Mijlocașul a jucat în 148 de partide pentru Napoli, după transferul său de la Real Betis din 2018, marcând 20 de goluri și oferind 13 pase decisive. Ruiz are și 15 meciuri pentru selecționata Spaniei, fiind participant și la Euro 2020.

Manchester United îl are în vizor și pe Declan Rice

O altă țintă a "diavolilor roșii" este mijlocașul de bază atât al echipei lui West Ham, cât și al naționalei Angliei. Rice este ținta principală a echipei de pe Old Trafford, iar transferul său a fost luat în discuție și în trecut, însă gruparea londoneză a insistat că nu îl va ceda sub nicio formă. Este foarte probabil ca United să pregătească o sumă de aproximativ 120 de milioane de euro pentru englez, care este urmărit și de Manchester City și Chelsea.
https://i.eurosport.com/2022/01/13/3287387.jpg
Premier League
Arsenal a pus ochii pe un jucător de la Nottingham Forest, după eliminarea din FA Cup
ACUM 17 ORE
Premier League
Îl pierde Liverpool pe Mo Salah? Clubul, "nepregătit" pentru cerințele salariale ale egipteanului
IERI LA 04:41