Cristiano Ronaldo s-a înțeles pe ultima sută de metri în fereastra de transferuri cu cei de la Manchester United, echipă la care se întoarce după 12 sezoane. Portughezul, unul dintre cei mai buni jucători de fotbal din lume, a ales până la urmă să revină "acasă". Diavolii roșii au confirmat pe rețelele de socializare că Ronaldo va reintra în posesia numărului 7.
Cifra 7 pe tricou reprezintă o onoare în istoria lui Manchester United. A fost purtat anterior de legend ale clubului precum George Best, Bryan Robson, Eric Cantona și David Beckham. Acum, se întoarce la omul care a primit numărul 7 pentru prima dată de la Beckham, Ronaldo.
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
ACUM 6 ORE
Ronaldo primește acum numărul 7 de la Edinson Cavani, care a purtat tricoul cu 7 peste în sezonul trecut, dar și în victoria diavolilor din deplasare la Wolves, weekendul trecut. Cel poreclit "El Matador" va prelua numărul 21, cel pe care-l poartă și la echipa națională a Uruguayului.

Cristiano Ronaldo a făcut show în meciul cu Irlanda

Atacantul portughez a stabilit un nou record mondial de goluri marcate la echipa naţională, 111, după ce a adus in extremis victoria Portugaliei printr-o dubla reuşită în faţa Irlandei (scor 2-1), miercuri seara, la Faro, în preliminariile Cupei Mondiale de fotbal din 2022. Înaintea partidei, Ronaldo era la egalitate cu fostul atacant iranian Ali Daei, cu 109 goluri.
Atacantul de 36 de ani, care tocmai s-a transferat de la Juventus la Manchester United, a înscris în minutele 89 şi 90+6, după ce irlandezii au deschis scorul prin John Egan, după un corner (45). Seara începuse rău pentru celebrul jucător, câştigător a cinci "Baloane de Aur", care a ratat un penalty în min. 15, şutul său fiind apărat de portarul Gavin Bazunu.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
19/01/2022 LA 11:40