Dusan Vlahovic este azi golgheterul din Serie A, alături de Ciro Immobile, fiecare având câte 10 goluri marcate după primele 13 etape. Dar în toate competițiile, atacantul sârb în vârstă de 21 de ani a înscris 12 goluri și a oferit 2 pase decisive în 14 meciuri.
În acest moment, vârful echipei Fiorentina are mai multe oferte de transfer, chiar în perioada de mercato din vară, fiind unul dintre cei mai râvniși atacanți din lume.

Manchester United are concurență serioasă pentru Dusan Vlahovic

Premier League
Prima mutare a germanului Ralf Rangnick la Manchester United
ACUM 8 ORE
Manchester United s-a alăturat mai multor cluburi care și-l doresc pe fotbalistul sârb, printre care Tottenham, Newcastle, Juventus și AC Milan.
În total, internaționalul sârb a marcat 41 de goluri în 98 de meciuri pentru Fiorentina. Contractul lui Vlahovic cu echipa italiană este valabil până în vara lui 2023, dar clubul este gata să-l vândă după ce jucătorul a respins oferta lor de prelungire a contractului.
Fiorentina i-a propus lui Dusan Vlahovic un contract în valoare de 18 milioane de euro până în 2025 și introducerea unei clauze de reziliere în valoare de 70-80 de milioane de euro. Clubul i-a propus practic un salariu mai mare de 5 ori față de cât ar câștiga azi, adică în jur de 800.000 de euro.
"Fiorentina i-a făcut o ofertă foarte importantă jucătorului, o propunere de contract care l-ar fi făcut cel mai bine plătit jucător din istoria clubului. Oferta noastră a fost, de asemenea, îmbunătățită de mai multe ori de-a lungul timpului pentru a satisface cerințele lui Dusan și a anturajului său, dar în ciuda eforturilor noastre, propunerea de reînnoire nu a fost acceptată", a declarat recent Rocco Commisso, președintele Fiorentinei.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/23/3259001.jpg
Premier League
Șeicii de la City se gândesc deja la viitor! Cine e favorit să-i ia locul lui Guardiola în 2023
ACUM 8 ORE
Premier League
Ajax este gata să transfere de la Manchester United în mercato din ianuarie
ACUM 10 ORE