Manchester United o înfruntă în a 33-a etapă din Premier League pe Norwich. Echipa lui Dean Smith este așteptată cu interes pe Old Trafford, oficialii "diavolilor roșii" punând ochii pe unul dintre fotbaliștii formației care ocupă ultimul loc al clasamentului.
Este vorba despre fundașul Max Aarons, în vârstă de 22 de ani, care este jucătorul lui Norwich din 2016. Englezul mai are contract cu "canarii" până în 2024, dar s-ar putea despărți în această vară de echipă, în condițiile în care aceasta va retrograda.
Aarons, care are o cotă de piață de 22 de milioane de euro, va fi urmărit îndeaproape pe Old Trafford, oficialii lui Manchester United urmând a hotărî ulterior dacă vor face sau nu o ofertă pentru el.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
23/05/2022 LA 12:42
Pe urmele lui Max Aarons s-au mai aflat în trecut și AS Roma și Barcelona, iar în prezent fundașul este dorit la Arsenal, Bayern Munchen și Borussia Dortmund.
Citește și:

Manchester United rămâne fără Nemanja Matic

Deși ar mai fi avut încă un an de contract cu Manchester United, Nemanja Matic a luat decizia de a se despărți de club la finalul acestui sezon. Fotbalistul nu este mulțumit de faptul că nu i se acordă foarte multe minute și a ajuns la o înțelegere cu șefii "diavolilor roșii" pentru încheierea contractului.
Sârbul în vârstă de 33 de ani și-a anunțat plecarea de pe Old Trafford pe rețelele de socializare, unde a postat un mesaj prin care le-a mulțumit fanilor pentru sprijin, asigurându-i că va da totul pentru echipă până la încheierea stagiunii.
"După ce m-am gândit mult, am decis că acest sezon va fi ultimul la Manchester United. Am informat conducerea, managerul și jucătorii de decizia mea.
A fost o mare onoare și un privilegiu să joc pentru acest mare club. Le mulțumesc fanilor pentru sprijinul necondiționat! O să dau totul până la sfârșitul sezonului pentru a-mi ajuta echipa să ocupe un loc cât mai bun în clasament", a scris fotbalistul, pe contul său de Instagram.
Nemanja Matic a ajuns la Manchester United în vara anului 2017, când a fost transferat de la Chelsea pentru 44,7 milioane de euro. De-a lungul carierei, sârbul a mai trecut pe la Kosice, Vitesse și Benfica.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Primele mutări importante ale acestei veri! Bale a fost refuzat de Atletico
23/05/2022 LA 09:58
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
23/05/2022 LA 06:08