Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United a pus ochii pe un fotbalist din Premier League! Concurență serioasă pentru fundașul de 22 de ani

Bianca Dumitru

Publicat 16/04/2022 la 13:42 GMT+3

Manchester United va încerca să facă mai multe transferuri importante în vara acestui an. Potrivit presei din Anglia, "diavolii roșii" au pus ochii pe fundașul Max Aarons, jucătorul celor de la Norwich, de care mai sunt interesate și Arsenal, Bayern Munchen și Borussia Dortmund.

Alex Oxlade-Chamberlain of Liverpool with Max Aarons of Norwich City during the Premier League match between Norwich City and Liverpool FC at Carrow Road on February 15, 2020 in Norwich, United Kingdom.

Credit imagine: Getty Images

Manchester United o înfruntă în a 33-a etapă din Premier League pe Norwich. Echipa lui Dean Smith este așteptată cu interes pe Old Trafford, oficialii "diavolilor roșii" punând ochii pe unul dintre fotbaliștii formației care ocupă ultimul loc al clasamentului.
Este vorba despre fundașul Max Aarons, în vârstă de 22 de ani, care este jucătorul lui Norwich din 2016. Englezul mai are contract cu "canarii" până în 2024, dar s-ar putea despărți în această vară de echipă, în condițiile în care aceasta va retrograda.
Aarons, care are o cotă de piață de 22 de milioane de euro, va fi urmărit îndeaproape pe Old Trafford, oficialii lui Manchester United urmând a hotărî ulterior dacă vor face sau nu o ofertă pentru el.
Pe urmele lui Max Aarons s-au mai aflat în trecut și AS Roma și Barcelona, iar în prezent fundașul este dorit la Arsenal, Bayern Munchen și Borussia Dortmund.
Citește și:

Manchester United rămâne fără Nemanja Matic

Deși ar mai fi avut încă un an de contract cu Manchester United, Nemanja Matic a luat decizia de a se despărți de club la finalul acestui sezon. Fotbalistul nu este mulțumit de faptul că nu i se acordă foarte multe minute și a ajuns la o înțelegere cu șefii "diavolilor roșii" pentru încheierea contractului.
Sârbul în vârstă de 33 de ani și-a anunțat plecarea de pe Old Trafford pe rețelele de socializare, unde a postat un mesaj prin care le-a mulțumit fanilor pentru sprijin, asigurându-i că va da totul pentru echipă până la încheierea stagiunii.
"După ce m-am gândit mult, am decis că acest sezon va fi ultimul la Manchester United. Am informat conducerea, managerul și jucătorii de decizia mea.
A fost o mare onoare și un privilegiu să joc pentru acest mare club. Le mulțumesc fanilor pentru sprijinul necondiționat! O să dau totul până la sfârșitul sezonului pentru a-mi ajuta echipa să ocupe un loc cât mai bun în clasament", a scris fotbalistul, pe contul său de Instagram.
Nemanja Matic a ajuns la Manchester United în vara anului 2017, când a fost transferat de la Chelsea pentru 44,7 milioane de euro. De-a lungul carierei, sârbul a mai trecut pe la Kosice, Vitesse și Benfica.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo