Cristiano Ronaldo s-a întors după 12 ani la Manchester United. Portughezul a revenit la clubul care l-a făcut superstarul de astăzi, nu înainte ca și Manchester City să se intereseze de acesta. Pentru o zi, toată lumea a crezut că portughezul va ajunge la echipa lui Pep Guardiola, lucru care i-a făcut pe cei de la United să intervină și să realizeze revenirea acestuia pe Old Trafford.

Manchester United, interesată de Ansu Fati

Premier League
Ranieri, înlocuit de un alt veteran! Roy Hodgson, chemat de la "pensie" pentru a o salva pe Watford
ACUM O ZI
În timpul negocierilor dintre Manchester United și impresarul lui Ronaldo, Jorge Mendes, conducerea "diavolilor roșii " s-a arătat interesată și de Ansu Fati, puștiul de 18 ani al celor de la Barcelona. Potrivit celor de la Mundo Deportivo, United dorea să afle dacă Fati este disponibil, pentru o ultimă lovitură de senzație a verii.
Ansu Fati se află în ultimul an de contract cu Barcelona, care expiră în iunie 2022. Acesta mai are inclusă în contract o prelungire pe două sezoane, dar actuala conducere a catalanilor vrea să îi propună lui Fati un nou contract, care să fie mai apropiat de actualul statut al jucătorului în club. Aceeași sursă spune că o mutare la United ar fi pe placul jucătorului, dar a fost scoasă din calcul de către catalani.
Potrivit celor de la Diario Sport, Manchester City îl urmărește și ea pe Fati, care mai scriu că Jorge Mendes pune presiune pe conducerea Barcelonei cu ofertele pentru jucător, pentru a îi prelungi contractul.
Barcelona se confruntă cu grave probleme financiare, care au dus și la despărțirea de Lionel Messi, ajuns în această vară la Paris Saint-Germain.
https://i.eurosport.com/2021/09/14/3218306.jpg
Premier League
Arsenal se reorientează după ce l-a ratat pe Vlahovic! Arteta vrea un vârf care a costat o avere
IERI LA 09:24
Premier League
Gerrard vrea să încheie în forță perioada de mercato! Vrea la Aston Villa un jucător de la Liverpool
IERI LA 08:01