Articol scris de Andrei Nicolae
Echipa din Manchester urmează să fie schimbată de venirea lui Ten Hag, care și-a pregătit câteva ținte pentru diferite posturi. Trupa antrenată de Rangnick nu excelează în linia defensivă, iar postul de titular de fundaș dreapta nu a fost câștigat de nimeni în mod clar.
Premier League
Ten Hag a crezut că l-a întors pe De Jong din drumul spre City, dar a avut parte de un refuz subit
13/05/2022 LA 10:23
Wan-Bissaka și Dalot au fost cei doi jucători folosiți in banda dreaptă a apărării, însă niciunul nu a oferit siguranță în compartimentul defensiv. Dorința lui Ten Hag de a-l aduce pe Dumfries la United este motivată și de situația contractuală a celor doi fundași.
CITEȘTE ȘI:

Erik ten Hag vrea înlocuitor pentru Wan Bissaka

Dalot nu va primi cel mai probabil un nou contract la finalul sezonului viitor, iar Wan-Bissaka va avea cerințe financiare prea mari pentru conducerea din Manchester. Ten Hag vrea să îl aducă pe olandez, pentru a-și putea implementa sistemul cu aripde defensive, iar trecutul lor din Eredivisie va fi un factor important în cadrul unor eventuale tratative.
Viitorul antrenor al lui United și Dumfries au dat piept în mai multe derby-uri, când Ajax a întâlnit-o pe PSV. Valoarea fundașului dreapta a fost remarcată mai ales la finalul sezonului 2018/19, când Dumfries a fost inclus în echipa campionatului olandez, alături de nume precum Matthijs de Ligt și Frenkie de Jong.
Jucătorul de 26 de ani a înregistrat pentru echipa olandeză 16 goluri și 20 de pase decisive, numere remarcabile pentru un fundaș. Dumfries și-a demonstrat calitățile și în tricoul lui Inter, unde a ajuns vara trecută pe o sumă de aproximativ 17 milioane de euro. În tricoul campioanei Italiei, batavul a reușit deja să marcheze de cinci ori și să ofere șapte asisturi.
Manchester United va trebui să se înțeleagă cu Inter pentru semnătura lui Dumfries și este puțin probabil ca italienii să renunțe atât de ușor pentru un jucător de viitor, care s-a impus în echipa lui Inzaghi.
Premier League
David Beckham, sfaturi pentru United înainte de sosirea lui Ten Hag! Ce mesaj a avut pentru Ronaldo
09/05/2022 LA 08:23
Premier League
Erik ten Hag taie-n carne vie la Man United! "Doar 2 fotbaliști vor fi în siguranță în mandatul lui"
30/04/2022 LA 09:31