Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United devine noua echipă "galactică" a Europei! Cine vine lângă Ronaldo în 2022

Bianca Dumitru

Publicat 11/09/2021 la 19:17 GMT+3

Manchester United l-a transferat în această vară pe Cristiano Ronaldo, iar potrivit presei din Anglia acesta ar fi doar începutul. Clubul intenționează să facă o altă mutare importantă în 2022, când pe Old Trafford ar putea ajunge Declan Rice.

Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Manchester United vrea să se transforme într-o forță. După transferul lui Cristiano Ronaldo, reușit la finalul lunii august, oficialii clubului de pe Old Trafford și-au stabilit țintele pentru 2022. Șefii lui United au pus ochii pe Declan Rice, pe care îl vor cu orice preț pentru mijlocul terenului.
Potrivit publicației Manchester Evening News, oficialii "diavolilor roșii" au vorbit deja cu cei de la West Ham, iar fotbalistul s-a interesat de condițiile de la club, discutând cu Harry Maguire și Luke Shaw.
Prețul estimat în această vară pentru transferul lui Rice a fost de circa 117 milioane de euro, însă cei de la Manchester se așteaptă ca suma cerută de West Ham să mai scadă până la finalul acestui sezon.
În cazul în care nu vor reuși transferul lui Declan Rice, șefii lui United îl au în vizor și pe Boubacar Kamara, mijlocașul de 21 de ani care a avut prestații foarte bune la Marseille. Acesta este o variantă mult mai ieftină decât Rice, dar cel mai probabil pe urmele sale se vor afla mai multe echipe de top din Europa în vara lui 2022.

Ronaldo, dublă pentru United, care e lider în Premier League

Etapa a 4-a din Premier League a debutat în forță, cu o victorie a echipei Crystal Palace împotriva liderului Tottenham, cu scorul de 3-0. A fost un succes conturat în ultimele 15 minute, după ce echipa lui Nuno Espirito Santo a rămas în inferioritate. Tanganga a fost eliminat în minutul 58 pentru cumul de cartonașe galbene.
Până la meciul de senzație a lui Cristiano Ronaldo la revenirea lui pe Old Trafford, a strălucit un alt jucător, francezul Odsonne Edouard, care a intrat pe teren în minutul 84 și a marcat după 27 de secunde! Atacantul adus de Crystal Palace de la Celtic Glasgow a avut un debut de vis în Premier League, pentru că a dat și al doilea gol în prelungiri.
Profitând de eșecul echipei Tottenham, Manchester United a urcat pe locul 1 provizoriu în Premier League, cel puțin până la terminarea partidelor în care vor evolua Chelsea și Liverpool. Cristiano Ronaldo a revenit după 12 ani pe Old Trafford la nivelul numelui pe care și l-a creat în fotbalul mondial, de mare star. A marcat două goluri, chiar dacă primul a însemnat o simplă formalitate.
"Diavolii roșii" s-au impus cu 4-1, iar Cristiano Ronaldo a devenit cel mai în vârstă marcator al echipei din ultimii 8 ani și jumătate, la 36 de ani și 218 zile. În februarie 2013, Ryan Giggs înscria la 39 de ani și 86 de zile, într-o partidă cu QPR. Portughezii au făcut legea la Manchester United, pentru că pe tabelă și-a făcut simțită prezenaț și Bruno Fernandes cu un gol de excepție, din afara careului. Scorul final a fost stabilit de Jesse Lingard.
picture

Ronaldo, dublă pentru United, dar Bruno Fernandes a reușit cel mai frumos gol de când e în Anglia

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo