Manchester United și-a reaprins interesul înaintea ferestrei de transfer din vară pentru fundașul Pau Torres de la Villarreal. Gruparea de pe Old Trafford intenționează să aducăîncă un fundaș central în această vară, având în vedere performanțele modeste ale echipei în acest compartiment. "Diavolii roșii" au cea mai slabă defensivă dintre primele opt clasate în Premier League.
Torres (25 ani) a mai fost o variantă de transfer pentru United și în vara trecut, dar a fost o opțiune de rezervă în cazul în care venirea lui Raphael Varane de la Real Madrid nu s-ar fi concretizat.
Premier League
Crystal Palace se teme de jocul de artificii al fanilor lui Everton. Ce decizie ar putea lua clubul
ACUM 2 ORE
Manchester Evening News susține că fundașul spaniol va fi deschis la oferte la sfârșitul sezonului, deși nu se grăbește să părăsească Villarreal. În momentul de față, jucătorul se concentrează pe acest final de sezon. Torres și-a petrecut întreaga carieră la Villarreal și a jucat fiecare minut din cursa incredibilă a echipei până în semifinalele Ligii Campionilor, unde va înfrunta Liverpool.

Man United ar trebui să plătească 60 de milioane de euro pentru Pau Torres

Manchester United va trebui să achite o sumă destul de consistentă pentru Pau Torres, dacă și-l dorește cu orice preț. Internaționalul spaniol mai are contract până în 2024 și o clauză de reziliere de aproximativ 60 de milioane de euro.
Gruparea de pe Old Trafford a avut probleme cu apărarea în acest sezon, iar aceasta este una dintre explicațiile pentru rezultatele sub așteptări. Varane a ratat deja 15 meciuri din cauza problemelor medicale, în timp ce Harry Maguire a fost ezitant în multe partide. Astfel, Man United vrea să se acopere și mai bine pe acest post, fiind pregătită în același timp să le dea drumul luiEric Bailly și Phil Jones să plece. Cei doi au adunat 8 meciuri în actuala stagiune.
"Diavolii roșii" au purtat deja discuții și cu reprezentanții lui Antonio Rudiger, al cărui contract cu Chelsea expiră în vară, dar sunt puține premise pentru încheierea unui acord. Surse apropiate jucătorului susțin că germanul ar prefera să discute despre potențiale contracte cu cluburi care au garanția că vor juca în Liga Campionilor în sezonul viitor. Deocamdată, Man United nu intră în această categorie.
https://i.eurosport.com/2022/04/18/3357619.jpg
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
ACUM 4 ORE
Premier League
Cum arată cel mai bun "11" al sezonului în Premier League, în opinia experților
ACUM 6 ORE