Manchester United le-a luat fața marilor rivale din Premier League în cursa pentru transferul lui Jude Bellingham. Fotbalistul în vârstă de 18 ani, care s-a transferat în 2020 la Borussia Dortmund, este dorit și de Chelsea și Manchester City, însă cei de pe Old Trafford par a avea cele mai mari șanse de a-i obține semnătura.
Potrivit presei din Anglia, oficialii lui United au încercat în aprilie 2020 să-l convingă pe Bellingham să vină la club, Sir Alex Ferguson oferindu-i atunci tânărului un tur al bazei de antrenament. În plus, și antrenorul Ole Gunnar Solskjaer a petrecut timp cu talentatul fotbalist, dorindu-și ca el să o aleagă pe Manchester United.
În cele din urmă, Jude Bellingham a semnat în iulie 2020 cu Borussia Dortmund, care le-a plătit celor de la Birmingham 23 de milioane de euro, sumă care a stabilit un record mondial în ceea ce privește transferul unui fotbalist de 17 ani.
La Liga
Real Madrid a renunțat de tot la Mbappe și are o țintă clară pentru 2023! Anunțul celor de la AS.com
IERI LA 09:32
Mijlocașul, cotat în prezent de site-ul transfermarkt.com la 55 de milioane de euro, a avut prestații foarte bune în tricoul nemților, inclusiv în meciul din prima etapă a grupelor Champions League, cu Besiktas, și s-a menținut printre țintele marilor echipe din Premier League pe piața de mercato.

Singurul motiv pentru care Jude Bellingham a ales-o pe Borussia Dortmund în 2020

O sursă a publicației britanice The Sun a vorbit despre motivele pentru care Bellingham a decis să se transfere în 2020 la Dortmund, dar și despre impresia pe care i-au lăsat cei de la United:
"Poate că Manchester United l-a pierdut anul trecut, când s-a mutat în Germania, dar mișcările pe care le-au făcut, le-au lăsat o impresie excelentă lui Jude și familiei sale. Ei au fost cu adevărat impresionați de efortul depus de United și de respectul de care au dat dovadă toți cei de la club.
Întâlnirea cu Sir Alex Ferguson a fost cireașa de pe tort. În cele din urmă, după cum a precizat Jude atunci, a decis să se transfere la un club unde avea șansa de a intra pe teren imediat și de a câștiga experiență la nivel înalt, săptămână de săptămână.
United nu i-a putut oferi asta, dar amintirile sale din acea zi și interacțiunile pe care le-a avut cu cei de la club sunt extrem de plăcute. Șefii lui Manchester United au făcut totul foarte bine, iar în viitor aceste lucruri vor funcționa în favoarea lor", a declarat sursa citată.
https://i.eurosport.com/2021/09/14/3218306.jpg
Ligue 1
Super lovitura pregătită de PSG pe piața transferurilor! Pe ce jucător de la Mondial au pus ochii
05/12/2022 LA 15:58
Cupa Mondială FIFA
Harry Kane, șocat de diferența de joc dintre meciul cu Iran și cel cu SUA! "Total în contrast"
25/11/2022 LA 21:50