Manchester United are un sezon mult sub așteptări, iar principala problemă este lipsa unui manager care să facă starurile de pe Old Trafford să joace la cel mai înalt nivel. Înlocuirea lui Solskjaer cu Rangnick nu a dat neapărat rezultatele scontate, dar a fost clar de la început că este doar o variantă intermediară.
Deși nu a negat că ar putea rămâne pe bancă și din sezonul viitor, germanul va ocupa cel mai probabil o funcție în conducerea clubului, așa cum s-a specificat încă de la numirea sa. Șefii de la United vor să aducă un antrenor cu un CV consistent, iar Mauricio Pochettino și Erik Ten Hag au fost cele mai avansate nume în presa de specialitate.
Argentinianul cunoaște foarte bine Premier League și va fi îndepărtat cel mai probabil de PSG la finalul sezonului. În schimb Ten Hag este străin de fotbalul englez, dar a demonstrat la Ajax că poate face lucruri mărețe, chiar fără să aibă în echipă nume grele din fotbalul mondial.
Premier League
Viitorul lui Ronaldo a fost scris! Anunțul făcut de Ten Hag, noul antrenor al "diavolilor"
16/05/2022 LA 11:20
Citește și:

Manchester United l-a inclus pe Ralph Hasenhuttl pe lista scurtă a posibilor antrenori

Deși era clar că dintre cei doi va fi ales succesorul lui Rangnick, presa engleză susține că United se gândește tot mai serios la o variantă surpriză. Conform Daily Mail, Ralph Hasenhuttl a intrat în vederea șefilor de pe Old Trafford și ar putea fi ofertat.
Austriacul este la Southampton din decembrie 2018, iar de atunci a demonstrat că este capabil să formeze o echipă puternică. Modul în care joacă Southampton i-a impresionat pe oamenii din conducerea lui United, în special pe Directorul Sportiv John Murtough și pe Directorul Tehnic Darren Fletcher.
Hasenhuttl ar putea avea un aliat chiar în persoana lui Ralf Rangnick, cei doi cunoscându-se foarte bine din perioada când actualul antrenor al "sfinților" era pe banca lui Leipzig (2016-2018), iar managerul lui United era șeful departamentului tehnic la gruparea din Bundesliga.
Cu Hasenhuttl la cârmă, Southampton nu a avut niciodată emoții reale privind retrogradarea, dar nici nu a terminat mai sus de locul 11 în Premier League. Acest lucru s-ar putea întâmpla în acest sezon, "sfinții" fiind pe locul 9 momentan. În această stagiune, echipa lui Ralf Hasenhuttl a impresionat contra echipelor importante, ieșind neînvinsă din cele două meciuri cu campioana City, dar și din deplasarea de pe terenul lui United și reușind o victorie pe terenul lui Tottenham.
Liga
Un star de la Barcelona renunță la o sumă mare de bani pentru a ajunge sub comanda lui Guardiola
15/05/2022 LA 14:32
Premier League
Ten Hag pregătește o mutare de geniu! Transferul prin care United încearcă să dea o dublă lovitură
15/05/2022 LA 07:21