Jesse Lingard ar putea fi unul dintre cei mai vânați jucători din Premier League în perioada de mercato din iarnă. Manchester United pare pregătită să accepte o ofertă de 17,5 milioane de euro, conform The Sun, dacă mijlocașul în vârstă de 28 de ani nu semnează un nou contract.
Jucătorul din naționala Angliei se află în ultimul an de contract și ezită să semneze până nu va primi asigurări că va juca mai mult la Manchester United, din postura de titular.
Premier League
Gary Neville, convins că Salah nu va rămâne la Liverpool: "Doar la aceste 3 cluburi poate ajunge!"
ACUM 4 ORE
Gruparea de pe Old Trafford i-a făcut ofertă de135.000 de lire sterline pe săptămână, dar Lingard nu a acceptat-o deocamdată. Iar dacă fotbalistul decide să plece în cele din urmă, clubul nu vrea să-l piardă degeaba.

Manchester United, gata să-l vândă pe Lingard, chiar dacă este în formă

Lingard este un jucător aflat pe lista mai multor cluburi din Premier League. West Ham este, evident, principala pretendentă pentru a-i obține serviciile. Manchester United l-a împrumutat în a doua jumătate a sezonului trecut la gruparea londoneză, iar jucătorul s-a simțit foarte bine. A marcat 9 goluri în 19 partide, fiind un om cheie la clasarea în Top 6 la finalul sezonului.
Leicester este un alt club care și l-ar dori pe Lingard în echipă. Formația lui Brendan Rodgers a încercat să-l transfere și în vară. Nu în ultimul rând, Newcastle ar putea reprezenta o altă pistă pentru mijlocaș. Rio Ferdinand l-a nominalizat pe lista de jucători pe care noii proprietari ai clubului ar trebui să facă tot posibilul să-i transfere.
Revenit la Manchester United, Jesse Lingard a jucat mai puțin decât s-ar fi așteptat după prestațiile de la West Ham United, dar și în aceste condiții s-a remarcat. El a evoluat în 6 partide pentru "diavolii roșii" în acest sezon și a marcat 2 goluri. Unul a fost de 3 puncte, având în vedere că a înscris în minutul 90, în jocul din deplasare cu ... West Ham (2-1). De asemenea, i-a pasat decisiv lui Cristiano Ronaldo la golul din minutul 95 cu Villarreal în Liga Campionilor (2-1).
Jesse Lingard face parte și din planurile lui Gareth Southgate, fiind convocat la acțiunile din septembrie și octombrie ale naționalei Angliei. El a și marcat 2 goluri într-o dispută cu Andorra.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Premier League
"Nu există fotbalist mai bun!" Klopp și-a lăudat unul dintre jucători după victoria cu Watford
ACUM 4 ORE
Premier League
Eden Hazard revine în Premier League, dar nu la Chelsea! Schimbul stelar pregătit de Real Madrid
ACUM 7 ORE