Manchester United caută să redevină o echipă de titlu în Premier League, motiv pentru care își pregătește foarte atent următoarele ținte pentru perioada de mercato. În ciuda revenirii lui Cristiano Ronaldo pe Old Trafford și a transferului lui Jadon Sancho, clubul caută să-și consolideze în continuare atacul.
În vară, "diavolii roșii" au cheltuit aproape 150 de milioane de euro pentru cele trei transferuri, Cristiano Ronaldo, Jadon Sancho și Raphael Varane, dar nu pare suficient pentru a ține același ritm cu Manchester City, Liverpool și Chelsea pe parcursul unui întreg sezon. În ultimele două săptămâni, formația lui Ole Gunnar Solskjaer a înregistrat trei înfrângeri în patru jocuri. Iar probleme au apărut inclusiv în atac, din moment ce echipa a marcat doar 3 goluri în aceste întâlniri.
Premier League
Solskjaer are o clauză de reziliere uriașă! Cât trebuie să-i plătească Man United dacă îl va demite
ACUM 2 ORE

Manchester United îi caută partener de atac lui Cristiano Ronaldo și a găsit soluția la FC Barcelona

Potrivit Daily Express, Solskjaer vizează un transfer inteligent, cel al lui Ousmane Dembele de la FC Barcelona. Acesta ar fi văzut ca un partener ideal pentru Ronaldo în atac. Manchester United ar fi luat deja legătura cu agenții jucătorului, pentru un transfer al acestuia în vara anului viitor.
https://i.eurosport.com/2021/03/03/3005304.jpg
Prin aducerea lui Dembele, Manchester United speră să acopere complet și partea dreaptă de atac, unde pentru moment mizează pe tânărul Greenwood. Interesul pentru fotbalistul francez în vârstă de 24 de ani este stârnit și de faptul că jucătorul a intrat deja în ultimul an de contract. Astfel, el ar urma să ajungă din postură de jucător liber pe Old Trafford.
După transferul la FC Barcelona, Ousmane Dembele s-a confruntat cu multe probleme medicale, care i-au stopat într-o bună măsură și dezvoltarea lui ca jucător.
Între timp, Manchester United se axează pe partida de miercuri din Liga Campionilor, cu Villarreal. Succesul pare obligatoriu, pentru a evita astfel să intre într-o criză de rezultate. În prima etapă din faza grupelor, echipa lui Solskjaer a fost învinsă de Young Boys cu 2-1.
Premier League
Salah, de la erou pe gazon, la personaj în manuale! Ce vor învăța elevii despre starul lui Liverpool
ACUM 2 ORE
Premier League
Klopp îl vrea, clubul i-a pus un preț uriaș. Acesta ar putea fi transferul iernii în Europa
ACUM 3 ORE