Manchester United este visul multor antrenori, dar șefii clubului sunt într-o situație ingrată diupă ce l-au demis pe Ole Gunnar Solskjaer. Zinedine Zidane a fost dorit insistent, dar francezul a refuzat ofertele primite.
Oficialii de pe Old Trafford au pe listă și alți antrenori cu nume, dar aceștia se află sub contract și sunt greu de adus în acest moment. Este vorba despre Brendan Rodgers (Leicester), Erik Ten Hag (Ajax) și Mauricio Pochettino (PSG). Primii doi au declarat că vor să-și ducă la bun sfârșit munca la actualele echipe. În schimb, Pochettino ar părea deschis oportunității de a reveni în Premier League, însă e cert că nu se poate despărți foarte ușor de PSG.
În aceste condiții, variantele celor de la United sunt puține, dar conducătorii încearcă totuși să numească un antrenor cu o cotă bună, nedorind să mizeze până în vară pe mâna interimarului Michael Carrick, care conduce momentan echipa.
Premier League
Casemiro, prima reacție după plecarea lui Ronaldo de la United! "Sper să nu-i meargă bine"
ACUM 9 ORE
Citește și:

Manchester United discută cu Ernesto Valverde

Conform jurnalistului italian Fabrizio Romano, renumit pentru veridicitatea informațiilor pe care le oferă în materie de transferuri, șefii lui United au luat legătura directă cu Ernesto Valverde, fostul antrenor al Barcelonei. Ibericul ar fi dorit pe Old Trafford, însă numai în măsura în care niciunul dintre ceilalți manageri amintiți nu vor putea fi aduși la echipă în viitorul apropiat.
Soluția Valverde este una cel puțin ciudată, deoarece tehnicianul de 57 de ani nu a mai antrenat de aproape doi ani, el despărțindu-se de Barcelona în ianuarie 2020. În plus, acesta a antrenat cu precădere în La Liga, singura sa aventură în afara Spaniei fiind în Grecia, la Olympiakos, unde a avut două mandate.
După ce s-a despărțit de Barcelona, Valverde a avut mai multe oferte, dar a preferat să stea deoparte, așteptând probabil un proiect pe termen lung. În acest context, e greu de crezut că va accepta să meargă la United pe o perioadă scurtă, așa cum probabil își doresc șefii clubului englez.
Sursa citată notează că discuțiile sunt în stadiu incipient, cei de la United studiind mai multe piste în aceste zile. Presa din Anglia a scris chiar că ar fi luat în calcul Steve Bruce, recent demis de la Newcastle, antrenor care ar accepta statutul de interimar până când va putea fi numit un antrenor mult mai bine cotat.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Cine e Cody Gakpo, golgheterul Olandei la CM! Ce club a început negocierile pentru transferul său
IERI LA 10:58
La Liga
Ronaldo, dispus să renunțe la o sumă uriașă pentru a reveni la Real! Anunțul jurnaliștilor spanioli
IERI LA 10:34