Manchester United se va despărți în această vară de mai mulți jucători, printre care se numără și Paul Pogba, care rămâne liber de contract și nu are de gând să-și prelungească înțelegerea.
Oficialii "diavolilor roșii" au început să caute deja soluții, iar potrivit presei din Italia, englezii i-ar fi găsit deja un înlocuitor lui francezului de 29 de ani.
Este vorba despre mijlocașul Sergej Milinkovic-Savic, care are contract cu Lazio până în vara anului 2024. Conform jurnalistului Alfredo Pedulla, agentul sârbului ar fi început deja să-i caute un nou angajament.
Ligue 1
Încă un indiciu că Mbappe va pleca la Real! PSG a pus ochii pe 3 fotbaliști care să-i ia locul
15/05/2022 LA 17:27
Fotbalistul, cotat de site-ul transfermarkt.com la 70 de milioane de euro, a mai fost în atenția celor de la Manchester United și în urmă cu 3 ani, însă atunci mutarea nu a putut avea loc.
Dacă vor încerca să-i obțină transferul, șefii de pe Old Trafford vor trebui să plătească minim 70 de milioane de euro pentru Milinkovic-Savic. Trebuie menționat, însă, că United are concurență serioasă pentru mijlocașul de 27 de ani, acesta fiind și în atenția celor de la PSG și Juventus.
Citește și:

Pogba și-a luat rămas-bun de la colegi

Paul Pogba s-a accidentat în meciul dintre Liverpool și Manchester United, iar Ralf Rangnick a anunțat că nu se așteaptă ca francezul să mai joace până la finalul sezonului. Astfel, cel mai probabil, partida de pe Anfield a fost ultima în care mijlocașul a purtat tricoul lui Manchester United.
Pogba este decis să plece de pe Old Trafford la finalul acestui sezon, când rămâne liber de contract. Potrivit presei din Anglia, fotbalistul în vârstă de 29 de ani ar fi primit două oferte care l-ar fi convins că e momentul să își încheie aventura în Premier League.
Conform jurnaliștilor de la Mirror, Pogba ar fi dorit de PSG și Real Madrid, iar interesul acestor cluburi pentru transferul său l-ar fi determinat să-și ia deja rămas-bun de la coechipierii săi. Francezul le-ar fi trimis un mesaj colegilor săi prin care le-a spus că nu va mai continua la United, iar apoi ar fi părăsit grupul de WhatsApp al echipei.
Cel mai probabil, Paul Pogba va ajunge din vară la Paris, unde este dorit insistent de șefii de pe Parc des Princes.
Premier League
Ten Hag a întocmit o listă de 4 super fotbaliști, dintre care se va alege înlocuitorul lui Pogba
11/05/2022 LA 17:51
Fotbal
Cine se va ocupa de Haaland&Co după moartea lui Raiola! Starul așteptat să se implice în afacere
02/05/2022 LA 04:55