Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United l-a găsit pe noul Pogba! Cine e fotbalistul dorit pe Old Trafford

Bianca Dumitru

Publicat 27/04/2022 la 17:04 GMT+3

Paul Pogba se va despărți în această vară de Manchester United. Șefii de pe Old Trafford i-au găsit deja un înlocuitor, fiind vorba despre Sergej Milinkovic-Savic, mijlocașul celor de la Lazio.

Cristiano Ronaldo and Paul Pogba

Credit imagine: Getty Images

Manchester United se va despărți în această vară de mai mulți jucători, printre care se numără și Paul Pogba, care rămâne liber de contract și nu are de gând să-și prelungească înțelegerea.
Oficialii "diavolilor roșii" au început să caute deja soluții, iar potrivit presei din Italia, englezii i-ar fi găsit deja un înlocuitor lui francezului de 29 de ani.
Este vorba despre mijlocașul Sergej Milinkovic-Savic, care are contract cu Lazio până în vara anului 2024. Conform jurnalistului Alfredo Pedulla, agentul sârbului ar fi început deja să-i caute un nou angajament.
Fotbalistul, cotat de site-ul transfermarkt.com la 70 de milioane de euro, a mai fost în atenția celor de la Manchester United și în urmă cu 3 ani, însă atunci mutarea nu a putut avea loc.
Dacă vor încerca să-i obțină transferul, șefii de pe Old Trafford vor trebui să plătească minim 70 de milioane de euro pentru Milinkovic-Savic. Trebuie menționat, însă, că United are concurență serioasă pentru mijlocașul de 27 de ani, acesta fiind și în atenția celor de la PSG și Juventus.
Citește și:

Pogba și-a luat rămas-bun de la colegi

Paul Pogba s-a accidentat în meciul dintre Liverpool și Manchester United, iar Ralf Rangnick a anunțat că nu se așteaptă ca francezul să mai joace până la finalul sezonului. Astfel, cel mai probabil, partida de pe Anfield a fost ultima în care mijlocașul a purtat tricoul lui Manchester United.
Pogba este decis să plece de pe Old Trafford la finalul acestui sezon, când rămâne liber de contract. Potrivit presei din Anglia, fotbalistul în vârstă de 29 de ani ar fi primit două oferte care l-ar fi convins că e momentul să își încheie aventura în Premier League.
Conform jurnaliștilor de la Mirror, Pogba ar fi dorit de PSG și Real Madrid, iar interesul acestor cluburi pentru transferul său l-ar fi determinat să-și ia deja rămas-bun de la coechipierii săi. Francezul le-ar fi trimis un mesaj colegilor săi prin care le-a spus că nu va mai continua la United, iar apoi ar fi părăsit grupul de WhatsApp al echipei.
Cel mai probabil, Paul Pogba va ajunge din vară la Paris, unde este dorit insistent de șefii de pe Parc des Princes.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo