Mason Greenwood este protagonistul unui scandal, fiind arestat duminică sub suspiciunea de violență domestică. Vârful lui Manchester United a fost acuzat de prietena lui de agresiune și viol, iar oamenii legii l-au reținut. Marți, arestul lui Greenwood a fost prelungit după ce magistrații au decis ca polițiștii să primească mai mult timp pentru a-l interoga.
Potrivit reprezentanților poliției, anchetele sunt în desfășurare, iar iubitei sportivului, cu care au apărut pe rețelele de socializare imagini în care tânăra avea sânge și vânătăi pe corp, i se acordă sprijin de specialitate.
După apariția acuzațiilor de violență domestică și viol cu privire la fotbalistul în vârstă de 20 de ani, suporterii echipei de pe Old Trafford și-au cerut înapoi banii plătiți pentru tricourile cu numele lui Greenwood sau au solicitat schimbarea numelui.
Premier League
Arestul lui Mason Greenwood a fost prelungit! Anunțul poliției din Manchester. Ce alte probleme are
02/02/2022 LA 07:26
Presa din Anglia a prezentat recent cazul unui puști care era extrem de trist din cauză că cei de la Manchester United nu au vrut să-i schimbe numele de pe tricou. Conform jurnaliștilor de la The Sun, tatăl băiatului le-a cerut celor de la club să modifice tricoul, însă oficialii echipei i-au răspuns că nu mai pot face nimic pentru că achiziția tricoului s-a petrecut în urmă cu mai mult de 90 de zile.
Citește și:

Manchester United le schimbă fanilor tricourile cu Mason Greenwood

Cazul puștiului nu a fost singular, iar oficialii de pe Old Trafford au cedat în cele din urmă presiunii puse de suporteri. Potrivit unui anunț al purtătorului de cuvânt al echipei, toți fanii vor putea solicita înlocuirea gratuită a unui tricou cu numele lui Greenwood cu cel al oricărui alt fotbalist din lotul "diavolilor roșii".
Problemele lui Mason Greenwood sunt legate și de contractul de sponsorizare cu cei de la Nike, pe care firma de articole sportive a decis să-l suspende. În plus, atacantul lui United a fost eliminat din jocurile FIFA realizate de dezvoltatorul EA Sports.
Mason Greenwood era unul dintre cei mai promițători jucători de la Manchester United, primind validarea din partea legendei Sir Alex Ferguson, care îl considera unul dintre cei mai buni tineri fotbaliști din lume.
Premier League
Lucian Sânmărtean a ales jucătorul week-end-ului din fotbalul englez
20/04/2021 LA 09:31
Premier League
#Euroscout Mason Greenwood, absolventul "Magna cum Laude" al Academiei de succes de la Manchester
16/04/2021 LA 12:54