Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United - Manchester City 0-2 | Alte cifre dezastruoase pentru trupa lui Solskjaer. Mai scapă Ole de demitere?

Andrei Nicolae

Actualizat 06/11/2021 la 16:31 GMT+2

Manchester United a ajuns la al patrulea meci consecutiv fărră victorie pe Old Trafford în Premier League. De asemenea, a încasat mai multe goluri în acest sezon pe teren propriu decât Norwich, ultima clasată, pe Carrow Road.

Bernardo Silva of Manchester City scores their team's second goal during the Premier League match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford on November 06, 2021 in Manchester, England.

Credit imagine: Getty Images

Înaintea derby-ului de azi, Manchester United câștigase trei din ultimele patru partide directe în Premier League, iar Ole Gunnar Solskjaer era în avantaj în confruntările cu Pep Guardiola, scor 4-3 la victorii. Dar pur și simplu, gruparea de pe Old Trafford este departe de pretențiile unei echipe care trage la titlu, în ciuda faptului că săptămâna trecută a câștigat cu 3-0 la Tottenham.
Partida din etapa a 11-a în Premier League a însemnat practic al patrulea joc consecutiv pentru Manchester United fără victorie pe propria arenă. După 0-1 cu Aston Villa, 1-1 cu Everton și incredibilul 0-5 cu Liverpool, a venit și această înfrângere cu Manchester City, astfel că "diavolii roșii" se duc spre jumătatea ierarhiei. Și în orice caz, sunt tot mai departe de trio-ul de frunte Chelsea, Liverpool și Manchester City.

Manchester United - Manchester City 0-2, alte cifre dezastruoase pentru gazde

Lucrurile au început prost pentru United încă din primele minute, când Eric Baily a introdus mingea în propria poartă. El i-a luat locul lui Raphael Varane în echipa de start și a devenit primul fotbalist în istoria derby-ului Manchester în Premier League care a dat un autogol.
picture

Apărarea lui United a rezistat doar 7 minute cu City! Bailly a marcat în propria poartă

Manchester United a ajuns la 4 meciuri consecutive fără victorie în Premier League, dar și la 14 jocuri în toate competițiile în care a primit cel puțin un gol pe această arenă. Potrivit Opta Joe, în istoria clubului s-a întâmplat o singură dată ca echipa să primească goluri în mai multe meciuri legate pe teren propriu, având o serie de 21 de jocuri între aprilie 1958 și martie 1959.
David De Gea a fost un erou pentru Manchester United, pentru că el a limitat proporțiile scorului până la pauză. Până la urmă, Manchester City a făcut 2-0 prin Bernanrdo Silva, care a speculat o altă neatenție a fundașilor lui Solskjaer. Portughezul a ajuns astfel la 3 goluri în derby-ul Manchester și toate trei au fost realizate pe... Old Trafford. În Premier League, Silva are mai multe goluri doar cu Burnley – 4 reușite.
picture

City a distrus-o pe United în 45 de minute! De Gea, 5 intervenții salvatoare în 8 minute

Manchester United a avut mai multe șuturi pe spațiul propriei porți

Gazdele nu au mai avut parte de coșmarul din partida cu Liverpool, dar a făcut un meci la fel de slab. Pe parcursul celor 90 de minute au avut un singur șut pe spațiul porții, prin Cristiano Ronaldo. Manchester United a avut mai multe șuturi ... spre pe poartă (2), decât spre poarta rivalilor de la Manchester City.
În partea secundă, campionii en-titre nu au mai forțat, preferând să conserve rezultatul. Trupa lui Pep Guardiola a terminat întâlnirea cu o posesie de 68%. Manchester United a fost înfrântă "doar" cu 2-0, dar a ajuns la 11 goluri primite pe Old Trafford. Mai mult decât Norwich City, ultima clasată, pe Carrow Road!
Ole Gunnars Solskjaer are în față, așadar, alte ore de coșmar, cu siguranță că se va vorbi din nou despre schimbarea lui în Anglia.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în a 11-a etapă de Premier League 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo