Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United s-ar putea despărți de 18 jucători în vară! Nume grele sunt pe listă

Andrei Nicolae

Actualizat 21/04/2022 la 13:46 GMT+3

Manchester United își va schimba considerabil lotul în pauza competițională, când ar urma să înceapă o nouă reconstrucție sub comanda lui Erik ten Hag.

Cristiano Ronaldo and Paul Pogba

Credit imagine: Getty Images

Înfrângerea de marți pe Anfield cu Liverpool, scor 0-4, a fost picătura care a umplut paharul la Manchester United. Clubul este pe cale să piardă locul în Liga Campionilor în viitorul sezon, astfel că se pregătește de schimbări masive în lot.
"Va fi o reconstrucție cu siguranță", a declarat managerul interimar Ralf Rangnick pentru Sky Sports, după ultima partidă.
Clubul va intra în era lui Erik ten Hag, care a fost confirmat azi oficial că va prelua echipa din vară. Iar înainte ca olandezul să preia oficial frâiele, Ralf Rangnick a spus că Manchester United trebuie să aducă până la 10 jucători noi, după eșecul cu 4-0 în partida de marți și un "general" de 0-9 incredibil cu Liverpool în actuala stagiune, care arată, de fapt, cât de departe au fost "diavolii roșii".
Potrivit sursei citate, United va acorda prioritate pentru a aduce un fundaș central, doi mijlocași centrali, un lateral și un atacant, examinând în același timp și opțiunile de fundaș lateral și de portar. Pentru a le face loc noilor-sosiți, gruparea de pe Old Trafford va trebui să facă întâi "curățenie" în actaulul lot.

Manchester United s-ar putea despărți de 18 jucători în vară. Ronaldo, Pogba și Rashford, pe listă

Astfel, clubul s-ar putea despărți în vară de nu mai puțin de 18 jucători. Unii se apropie de sfârșitul contractelor, iar alții pur și simplu nu par să se mai potrivească strategiei.
Jucătorii aflați la final de contract sunt Paul Pogba, Jesse Lingard, Juan Mata, Nemanja Matic, Edinson Cavani și Lee Grant. Dintre aceștia, Matic a confirmat deja că va pleca și are șanse bune să ajungă la AS Roma, sub comanda lui Jose Mourinho.
Cu un an de contract înainte de final sunt David De Gea, care nu a negat că a avut oferte în trecut de la Real și Atletico, Cristiano Ronaldo (a lua în considerare deja posibilitatea de a pleca din vară), Marcus Rashford, Luke Shaw, Fred, Phil Jones, Tom Heaton și Diogo Dalot. Cei mai mulți dintre aceștia au și opțiuni de prelungire pe încă un sezon.
Alte posibile plecări indicate de Sky Sports sunt cele ale lui Dean Henderson, Eric Bailly, Anthony Martial și Brandon Williams. Cei mai mulți din ultimele două categorii ar putea fi vânduți, iar în schimbul lor clubul să obțină o sumă de bani pe care să o folosească pentru achiziții.
Un prim „11” al plecaților ar putea arăta astfel: De Gea (Henderson) – Dalot, Bailly, Jones, Shaw – Pogba, Fred, Matic – Lingard, Ronaldo, Rashford (Cavani).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo