Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United și-a găsit atacant de 100 de milioane în Italia! Pe cine au pus ochii "diavolii"

Alex Masgras

Publicat 28/04/2022 la 18:01 GMT+3

Manchester United pregătește 100 de milioane de euro pentru atacantul nigerian al lui Napoli, Victor Osimhen, potrivit presei din Italia. Osimhen este cel mai bun marcator al lui Napoli, reușind să marcheze 16 goluri în 28 de partide în acest sezon.

MANCHESTER, ENGLAND - APRIL 16: Cristiano Ronaldo of Manchester United celebrates scoring their first goal during the Premier League match between Manchester United and Norwich City at Old Trafford on April 16, 2022 in Manchester, England. (Photo by Tom P

Credit imagine: Getty Images

Manchester United este pregătită să bage mâna adânc în buzunar pentru Victor Osimhen, atacantul celor de la Napoli. Nigerianul în vârstă de 23 de ani le-a atras atenția oficialilor lui United, care sunt dispuși să plătească suma de 100 de milioane de euro, potrivit la Repubblica.
Osimhen a ajuns la Napoli în vara anului 2020 de la Lille, iar italienii au plătit la vremea respectivă suma de 75 de milioane de euro pentru atacantul nigerian. În cursul zilei de miercuri, oficialii clubului napoletan și agentul lui Osimhen au avut o întâlnire în care au discutat despre viitorul atacantului de 23 de ani.
În acest sezon, Osimhen este cel mai bun marcator al lui Napoli, el reușind să marcheze 16 goluri în 28 de partide pentru echipa lui Luciano Spalletti.
Victor Osimhen in azione durante Napoli-Udinese - Serie A 2021-22
Citește și:

Napoli a refuzat o ofertă de la Newcastle în luna ianuarie pentru Osimhen

În luna ianuarie, Newcastle a oferit aproximativ 100 de milioane de euro pentru atacantul nigerian, dar Napoli a refuzat oferta. O altă echipă din Premier League interesată de Osimhen este și Arsenal, care speră să îl atragă pe acesta pe Emirates cu faptul că sunt șanse foarte mari ca echipa lui Mikel Arteta să evolueze în UEFA Champions League sezonul viitor.
Chiar și în aceste condiții, Manchester United rămâne în pole-position pentru transferul lui Osimhen. Corriere dello Sport a anunțat că United a început deja negocierile cu agentul Roberto Calenda, cel care este considerat "un pod" între Napoli și Manchester.
De asemenea, trebuie luată în considerare și venirea lui Erik Ten Hag la Manchester United în această vară, în condițiile în care nu se știe dacă viitorul antrenor al echipei de pe Old Trafford și-ar fi dat acordul pentru această mutare.
Până atunci, Manchester United va juca în această seară pe teren propriu împotriva lui Chelsea. Partida dintre Manchester United și Chelsea se joacă de la ora 21:45, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Premier League 30 aprilie - 2 mai
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo