Atunci când un jucător explodează în fotbalul european, Manchester United apare de fiecare dată pe lista cluburilor intersate de serviciile sale. "Diavolii" au în acest moment o adevărată armată de staruri, dar cu siguranță șefii clubului vor încerca să îmbunătățească echipa în viitoarele campanii de achiziții.
În plan ofensiv aproape că nu mai este loc de vreun jucător în plus, exitând o concurență aprigă pentru un loc de titular, dar problemele formației lui Solskjar sunt în defensivă și la mijlocul terenului.
Viitorul lui Pogba va fi probabil departe de Old Trafford, iar Donny Van De Beek nu a convins și va pleca și el aproape sigur. Matic sau Fred nu sunt nici ei în cea mai bună formă, astfel că postul de mijlocaș central este unul deficitar și gruparea de pe Old Trafford va încerca să umple acest gol în iarnă sau cel târziu în vara viitoare.
Cupa Mondială FIFA
Harry Kane, șocat de diferența de joc dintre meciul cu Iran și cel cu SUA! "Total în contrast"
25/11/2022 LA 21:50
Citește și:
https://i.eurosport.com/2021/11/18/3255801.png

Rio Ferdinand îi îndeamnă pe cei de la United să-l transfere pe Bellingham

Rio Ferdinand, fostul mare jucător al "diavolilor", nu ezită să le dea mereu sfaturi conducătorilor lui United. În opinia fostului fundaș, Jude Bellingham ar trebui să fie ținta prioritară pentru gruparea engleză în perioada următoare. Ferdinand este încântat de tânărul jucător de la Dormtund și susține că United ar trebui să facă tot posibilul pentru a-l transfera, fiind convins că ar rezolva toate problemele de la mijlocul terenului pentru echipa lui Solskjaer.
"Bellingham ste un jucător fantastic. Poate face totul pe teren. Există puțini jucători în lume care se pot apăra și ataca la fel de bine. Când ești unul dintre marile cluburi, există talente pe care nu vrei să le ratezi, iar dacă United are forța financiară nu are voie să-l rateze pe Bellingham.", a spus Ferdinand în cadrul unui Podcast, citat de Daily Mail.
Bellingham a fost transferat de Borussia Dortmund în vara lui 2020, de la Birmingham, iar ascensiunea mijlocașului a fost uluitoare. În sezonul trecut el a progresat constant și acum este o piesă de bază în formația lui Marco Rose, deși are numai 18 ani. Prestațiile excelente de la echipa de club i-au atras atenția lui Gareth Southgate, care l-a inclus în lotul Angliei de la EURO 2020, unde a bifat 3 apariții.
Contractul lui Bellingham cu Dortmund este valabil până în 2025, astfel că cine va dori să-l transfere va trebui să bage adânc mâna în buzunar. Cota de piață a mijlocașului este acum de 70 de milioane de € și foarte probabil Dortmund va face o nouă afacere profitabilă prin vânzarea lui, ținând cont că l-a cumpărat cu 23 de milioane acum un an.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
It’s coming home? Englezii dau totul pentru Cupa Mondială. "Stau și în poartă dacă trebuie"
19/11/2022 LA 14:37
Bundesliga
Dortmund pregătește negocierile cu Bellingham! Planul nemților pentru starul dorit de Real Madrid
13/11/2022 LA 18:21