Manchester United urmează să-și anunțe noul șef în zilele următoare. Este vorba despre Richard Arnold, care îl va înlocui efectiv pe Ed Woodward. Acesta va supraveghea și va conduce activitatea zilnică a grupării de pe Old Trafford după o perioadă dificilă, în care a schimbat și banca tehnică, Ole Gunnar Solskjaer fiind înlocuit cu Ralf Rangnick.
Ed Woodward a fost demis și ca o reacție împotriva implicării sale în Superliga Europeană, între timp idee abandonată.
Sky News a dezvăluit faptul că gruparea din Premier League ar putea anunța Bursa din New York în aceste zile, că Richard Arnold va prelua conducerea executivă începând cu Noul An.
Premier League
Christian Eriksen negociază cu un club din Premier League! Ce echipă l-a ofertat pe mijlocașul danez
ACUM 5 ORE

Richard Arnold va deveni una dintre cele mai puternice figuri din sportul britanic

Arnold va prelua efectiv atribuțiile lui Ed Woodward, care deține din 2012 titlul de vicepreședinte executiv, dar va deveni în schimb CEO-ul clubului. Woodward va rămâne la Manchester United într-un rol de consultanță pentru câteva luni, a adăugat sursa citată.
Numirea lui Arnold pe postul de director executiv îl va face una dintre cele mai puternice figuri din sportul britanic. Fost director la InterVoice, o companie de tehnologie listată la Nasdaq, a fost în trecut și director comercial al Manchester United. El va deveni și prima persoană care deține titlul de CEO pe Old Trafford, de când David Gill a demisionat în 2013.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
O sursă Sky a susținut că numirea lui Richard Arnold va fi însoțită de o serie de modificări ale modului în care este condusă gruparea, deși nu se așteaptă ca aceasta să implice o restructurare oficială.

Manchester United l-a numit manager interimar pe Ralf Rangnick

Manchester United a avut un sezon dificil, fiind nevoit inclusiv să-l demităpe managerul Ole Gunnar Solskjaer luna trecută, după o înfrângere cu 4-1 la Watford. Ralf Rangnick a fost numit antrenor interimar până la sfârșitul sezonului.
Rezultatele nu au fost cele dorite de club, în ciuda faptului că au fost aduși jucători cu renume, precum Cristiano Ronaldo, Raphael Varane și Jadon Sancho.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 22-a din Premier League
ACUM 10 ORE
Premier League
Arsenal a pus ochii pe un jucător de la Nottingham Forest, după eliminarea din FA Cup
ACUM O ZI