Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United vinde la rivali. Ce echipă este interesată de serviciile lui Marcus Rashford

Eurosport
DeEurosport

Publicat 12/05/2022 la 14:52 GMT+3

Marcus Rashford pare aproape de o despărțire de Man. United în vară, iar o posibilă destinație pentru vârful englez este Arsenal, Mikel Arteta fiind în căutarea unui atacant de clasă pentru a-și întări compartimentul ofensiv.

Marcus Rashford

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Viviana Moraru
Marcus Rashford este pregătit să plece de pe Old Trafford la sfârșitul sezonului, așteptând acceptul din partea clubului. Vârful englez nu mai intră în calculele lui Manchester United, deoarece contractul său expiră sezonul viitor, iar clubul nu vrea să-l piardă gratis, țintind un transfer bun pentru ambele părți.
Conform presei din Anglia, Arsenal este interesată de serviciile lui Rashford, "tunarii" oferind peste 50 de milioane de euro în schimbul său. Mikel Arteta va rămâne descoperit pe postul de atacant la sfârșitul sezonului, după ce contractele lui Lacazette și Nketiah pe Emirates se vor încheia la sfârșitul sezonului. Managerul spaniol a rămas descoperit pe acest post încă din iarnă, după ce Aubameyang a fost transferat de Barcelona.

Marcus Rashford, pe lista celor de la Barcelona

Xavi se gângește deja la următorul sezon, dorind să-și consolideze echipa pe care o construiește pe Camp Nou. Una dintre țintele catalanului este Marcus Rashford, un posibil înlocuitor pentru Dembele, care în ciuda eforturilor clubului, pare că va părăsi Barcelona la sfârșitul sezonului.
Pe lângă Arsenal și Barcelona, Marcus Rashford se află și-n vizorul celor de la Tottenham și Newcastle, ambele fiind în căutarea unui jucător tânăr și de valoarea englezului.
În acest sezon, Rashford a bifat 25 de meciuri în toate competițiile, marcând 4 goluri. Echipa sa, Manchester United, a avut un sezon dezamăgitor, fiind în luptă cu West Ham pentru calificarea în Europa League. În prezent se află pe locul 6, la 3 puncte distanță de locul 7, care duce în Conference League, competiție prea mică pentru un nume așa mare ca United.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo