Articol scris de Andrei Nicolae
Leeds plutește cu greu deasupra zonei de retrogradare și poate să își piardă locul de rămânere în ligă, deoarece contracandidatele au câteva meciuri în minus din cauza restanțelor. Publicația engleză Football Insider anunță că directorii și-au pierdut răbdarea cu managerul și că iau în considerare o concediere chiar și în următoarele săptămâni.
Premier League
Frank Lampard a devenit favorit să preia Everton. Cine mai figurează pe lista clubului
ACUM 2 ORE
Până la sfârșitul lunii ianuarie, Leeds trebuie să ia o decizie cu privire la viitorul băncii tehnice. Bielsa este unul dintre cei mai cunoscuți antrenori la momentul actual. Filosofia sa, modul de a analiza fotbalul și metoda prin care a schimbat-o pe Leeds într-o echipă curajoasă și arțăgoasă, l-au propulsat pe antrenor spre ochii publicului larg. Cu toate acestea, Leeds nu știe dacă vrea să îl mai țină nici măcar pâna la terminarea contractului său.

O demitere a lui Marcelo Bielsa ar fi un șoc

O eventuală demitere din iarnă ar fi un șoc pentru întreaga lume a fotbalului englez, în care Bielsa a cochetat în ultimii doi ani. Fanii nu s-ar fi așteptat ca unul dintre cei mai carismatici antrenori să fie în pericol să fie demiși la mijlocul sezonului.
Rezultatele nu îl ajută însă pe Bielsa, care a suferit câteva înfrângeri usturătoare recente. Umilința cu 7-0 în fața celor de la City sau înfrângerea cu Arsenal cu 4-1 sunt câteva motive care le oferă conducerii lui Leeds un argument clar în favoarea eliminării lui Bielsa de pe banca tehnică.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
În ultimele 5 meciuri, băieții lui Bielsa au obținut 4 puncte din 15 posibile, înregistrând 3 înfrângeri la rând. De asemenea, cu argentinianul pe bancă, Leeds United a înregistrat cel mai slab start de sezon din ultimii 86 de ani.
Premier League
Newcastle vrea să mai dea o lovitură! Cine e starul de la PSG pe care au pus ochii
ACUM 13 ORE
Premier League
Manchester United pregătește deja perioada de mercato din vară! Pe cine au pus ochii "diavolii"
IERI LA 17:21